2777
2789

کسایی که این تجربه رو داشتن بگن با توضیحات که چند روز بعد پری بوده و چ علایمی داشتن

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

من دیروز موعد م بود صبح بی بی زدم منفی شد ...بعدازظهر هم لکه بینی تا الان .خیلی گریه کردم و دلم گرفت ...29سالمه و دو سال انتظار .توی این دو سال هر ماه من بی بی منفی دیدم .

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
من دیروز موعد م بود صبح بی بی زدم منفی شد ...بعدازظهر هم لکه بینی تا الان .خیلی گریه کردم و دلم گرفت ...

وای عزیزم خیلی حس بدیه انگار دنیا رو سر ادم خراب میشه ببین این کارایی که بهت میگم رو بکن ماه بعد حامله نشدی بیا هرچی از دهنت در میاد بهم بگوجدی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم خیلی حس بدیه انگار دنیا رو سر ادم خراب میشه ببین این کارایی که بهت میگم رو بکن ماه بعد حام ...

ماه بانوی عزیز بهم گفتی قبلا .....توی تا پیک خودم دارم زیارت عاشورا میخونم دو روزه صد صلوات و صد استغفار هم میخونم ...دست خودم نیست وقتی پریود میشم باید گریه کنم تا سبک بشم سپردم به امام رضا به حق جوادش ناامیدم نکنه.

من دیروز موعد م بود صبح بی بی زدم منفی شد ...بعدازظهر هم لکه بینی تا الان .خیلی گریه کردم و دلم گرفت ...

عزیزم روزی ک پری تموم شد تا 5 روز هر روزیه استکان رازیانه دم کن بخور یه استکان کوچیک

بعد هر روز صبح ناشتا خودت و شوهرت نفری 5 قاشق عسل و سیاهدونهی کوبیده شده بخورین و این ک چیزای سردی ب هیچ وجه نخور اصلا بزار رحمت و طبع بدنت گرم بشه به شوهرت هم بده موقع نزدیکی استدس و نعوظ پیدا نکنه

حتما با وضو نزدیکی کن و این ک قبل اقدام 2 رکعت نماز بخون و نیت کن شبهایا صبح بشین با خدات درد و دل استغفار کن هر سحر 100 استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو

دعا ها و حدیث های امام ها مخصوص بارداری مخصوصا امام صادقتو نت سرچ کن زیاد بخون

ربی لا تذرنی بردا و انت خیرالوارثین رو زیاد بگو 

تو نت در مورد دعا های مجرب سرچ کن

چهل روز زیارت عاشورا هدیه به علی اصغر با وضو و رو به قبله با دونستن معنیش معجزه میکنه باور کن

و این ک سوره رعد ایه 31 رو حروف به حروف جدا جدا بنویس با مداد و ببند به کمرت و فقط موقع حموم باز کن عااالیه برای بارداری 

ماه بانوی عزیز بهم گفتی قبلا .....توی تا پیک خودم دارم زیارت عاشورا میخونم دو روزه صد صلوات و صد است ...

من به هرکی ببینم پری شده میگم افرین بزار بعد پریودت ثوابشون بیشتره حتما امتحان کن و این ک اگه مثل من ممیتونی بهش فکر نکنی شروع کن ب تونه تکونی خخخ

من به هرکی ببینم پری شده میگم افرین بزار بعد پریودت ثوابشون بیشتره حتما امتحان کن و این ک اگه مثل من ...

ممنون .تو خیلی مهربونی  برات دعا کردم تو زودتر از من باردار بشی

ممنون .تو خیلی مهربونی  برات دعا کردم تو زودتر از من باردار بشی

مرررسی از دعای قشنگت ایشالا شماهم زووودی باردار بشی و منم خبر کنی ذوق کنم