2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب بگو

چشم

اول اینکه باید ادامه تحصیل بده

دوم از دخالت بیجا اطرافیان بدم میاد.حالا میخواد مادرم باشه یا مادرش

سوم من ادم احساسی هستم.خیلی سریع عواطفم بروز میدم.با این مشکل نداشته باشه

۳تا سوال و حرف بیشتر ندارم دغدغه اصلیم همینا

همش همین!!! خیلی کمه که البته نامزد من همین ها رو هم نگفت اصن هیچی نگفت ولی من خودم دوساعت به تموم حرف میزدم به قول خودش فیتیله پیچش کردم 😂😂😂ولی باید تمام شرایط زندگی و اعتقادات و مسائل مهم زندگی رو بگی وگرنه مشکل پیش میاد از ما گفتن بود

ببینید اکثراااا ملاک اول اخلاقو پول بعد قیافه و... ایناس پس توی جاسه اول راجب اخلاقتون حرف بزنید از اونم نظر بخوایید راجب پول زیاد حرف نزنید که فک کنه تازه به دوران رسیده ای فقط در حدی که بدونه اوضاع مالیت چطوره

من ادم انعطاف پذیرم بازم ممنون حواسم جمع میکتم

حرف انعطاف پذیری نیس ولی به‌نظر من عجله ای جلو نرو هر چقدر بیشتر باهم حرف بزنین بیشتر اخلاق همدیگه میاد دستتون شما هر چقدر هم انعطاف پذیر باشی ولی باز هم نسبت به بعضی مسائل حساس خواهید بود و ی سری کارها رو نخواهید پذیرفت نه شما بلکه همه آدم ها اینجورین حالا ی درصد فکر کن طرفت به اندازه تو انعطاف پذیر نباشه اونوقت چی میشه🤔

ببینید اکثراااا ملاک اول اخلاقو پول بعد قیافه و... ایناس پس توی جاسه اول راجب اخلاقتون حرف بزنید از ...

قیافه برام زیاد مهم نیست

اخلاقش خوبه

خودمم تازه درسم تمام شده

الانم نساجی میکنم درامدم خداشکر خوبه