2777
2789

عزیز من، خانومی که از دهن این و اون شنیدی با بورس میشه پولدار شد و این داستانا...

اول از همه آگاهی و سوادتو در این زمینه ببر بالا بعد بیا به اینو اون بگو بورسو توضیح بده، چطور ثبت نام کنم و فلان...

واقعا فکر کردی به همین راحتیه؟ وارد شدی و برات شد و بارتو بستی؟انقد فانتزی فکر نکن

من دو ساله تو بورسم، هروز هروز مطالعه کردم، تحلیل کردم، شب تا صبح بیدار بودم، پنج میلیون هزینه کلاس دادم هنوز عقبم...انقدر که دنیای بورس وسیعه و انقد بالا پایین داره...

التماس# تفکر

دير اومدي نخوا زود برو    

والا ساییدن مارو

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا دو ماه مثبته به هر کی میرسی میگه ماهی ۶ الی ۲۰ میلیون  از بورس در میارم. وقتی قرمز میشه و همشو میدن پای ضرر هیچی نمیگن. فکر میکنن میشه تو خونه راحت نشست و پول دراورد.اگر اینطوری بود که بقیه مردم صبح تا شب نمیرفتن بیرون دنبال کار

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

عزیزم چیکار کنیم قبل ریزش متوجه شیم ؟  منظورم ریزش مثل ۹۲هست اخه خیلی حرفش هس این روزا

اصلا قابل پیش بینی نیست

کسی که پول میاره تو بورس باید اینو بپذیره که هر لحظه ممکنه پولشو از دست بده

یا باید دید کوتاه مدت داشت، به درصد سود کم راضی بود 

یا دید بلند مدت که ریسکشم مثل خودش بزرگه

دير اومدي نخوا زود برو