2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 65 پست
چند هفته ایی ؟

طبق آخرین پریود ۵هفته و۴روز. ولی خب ۷روز بعد از موعدم بتام۷۸۰بود. 😞😞😞😞 الان دوباره بتا دادم فردا ظهر جوابش آماده میشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبق آخرین پریود ۵هفته و۴روز. ولی خب ۷روز بعد از موعدم بتام۷۸۰بود. 😞😞😞😞 الان دوباره بتا دادم فردا ...

۵ هفته که خیلی زود بوده عزیزم چرا رفتی میزاشتی ۸ هفته ات تموم شه .زود رفتن فقط استرسه 

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
۵ هفته که خیلی زود بوده عزیزم چرا رفتی میزاشتی ۸ هفته ات تموم شه .زود رفتن فقط استرسه 

خودمم احتمال میدم لقاح دیر انجام شده. یه غلطی کردم رفتم گفتم برای اسید فولیک بنویسه و سونو بنویسه برای ۸هفته. که دیدم سریع تا رفتم داخل آزمایشم نشون دادم گفت برو تو اتاق برای سونو. بعدم گفت هیچی دیده نمیشه😭😭😭😭گند زد به اعصابم

خودمم احتمال میدم لقاح دیر انجام شده. یه غلطی کردم رفتم گفتم برای اسید فولیک بنویسه و سونو بنویسه بر ...

ناراحت نشو استرس نگیر خوب نیست .۴۰٪پیش میاد این هفته دیده شه .صبر کن بزار ۸هفته دیگه برو زود نری دیگه گلم

ناراحت نشو استرس نگیر خوب نیست .۴۰٪پیش میاد این هفته دیده شه .صبر کن بزار ۸هفته دیگه برو زود نری دیگ ...

باشه عزیزم. تو روخدا برام دعا کن، فعلا که دوباره تیتر دادم فردا جوابش حاضر میشه، اگه دوبرابر شده باشه مشکلی نیست

باشه عزیزم. تو روخدا برام دعا کن، فعلا که دوباره تیتر دادم فردا جوابش حاضر میشه، اگه دوبرابر شده باش ...

ان شالله چیزی نیست نگران نباش گلم❤🙏

مبارررررکت باشه😍😍😍

مال من کع گفتی مثبته، اما بقیه میگن منفیه😥

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️
بیشتر ببینید
مبارررررکت باشه😍😍😍 مال من کع گفتی مثبته، اما بقیه میگن منفیه😥

میگم بعد اون بی بی چک دیگه تست نکردی.چون من اولی همین طوری بود .

احتمالا لقاح دیر بوده و اگه باز رابطه داشتی شاید تازه حامله شدی حتما ازمایش بده

میگم بعد اون بی بی چک دیگه تست نکردی.چون من اولی همین طوری بود . احتمالا لقاح دیر بوده و اگه باز را ...

یکی دیگه زدم منفیه

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️
بیشتر ببینید

خیلی مبارکه عززززیزم خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍😍😍😍

بیشتر ببینید