2777
2789
عنوان

قد و رانندگی.

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره .چرا این همع تعجب .مگ منو میشناسید؟

ن نمیشناسم

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
من که رانندگی نمیکنم ولی مثلا زنموم که رانندگی میکنه میشینه پشت فرمون باید یه متکا بزاره زیرش مثل ای ...

شاسی بلند همون جوری ک سقفش بالاس کفشم بالاس خیلی فرقی نداره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

[QUOTE=133504814]دختر خاله من قدش ۱۴۵. زیرش دوتا بالشت می‌زاره. پشت پرشیا میشینه‌ . دست فرمونشم خوبه خدایی. جاده و سف ...[/QUOTEمرسی ک اینو گفتی .یکم خیالم راحت شد.

جدا؟چ  خوب ..اعتماد بنفس گرفتم

تازه گواهی نامه هم ندارم 😂😂😂

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
تازه گواهی نامه هم ندارم 😂😂😂

خخخخخخخ .

.خوشبحالت پس واقعا .‌....افرین ..خب همبن فکر قد اعتماد بنفسم میاره پایین ...ولی خب شما تونستی .حتما منم میتونم😎😂

[QUOTE=133505414]خب؟[/QUOTEQUOTEفکر کردم تعجب کردن از قدتون، منم گفتم که بدونن افراد زیادی اینجوری ه ...

عزیرم .من اشتبلهی جواب شما رو دادم .مبخواستم جواب شخص دگ ای رو بدم .منظورت رو متوجه شدم.😊