2777
2789
عنوان

قد و رانندگی.

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره .چرا این همع تعجب .مگ منو میشناسید؟

ن نمیشناسم

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
من که رانندگی نمیکنم ولی مثلا زنموم که رانندگی میکنه میشینه پشت فرمون باید یه متکا بزاره زیرش مثل ای ...

شاسی بلند همون جوری ک سقفش بالاس کفشم بالاس خیلی فرقی نداره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

[QUOTE=133504814]دختر خاله من قدش ۱۴۵. زیرش دوتا بالشت می‌زاره. پشت پرشیا میشینه‌ . دست فرمونشم خوبه خدایی. جاده و سف ...[/QUOTEمرسی ک اینو گفتی .یکم خیالم راحت شد.

جدا؟چ  خوب ..اعتماد بنفس گرفتم

تازه گواهی نامه هم ندارم 😂😂😂

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
تازه گواهی نامه هم ندارم 😂😂😂

خخخخخخخ .

.خوشبحالت پس واقعا .‌....افرین ..خب همبن فکر قد اعتماد بنفسم میاره پایین ...ولی خب شما تونستی .حتما منم میتونم😎😂

[QUOTE=133505414]خب؟[/QUOTEQUOTEفکر کردم تعجب کردن از قدتون، منم گفتم که بدونن افراد زیادی اینجوری ه ...

عزیرم .من اشتبلهی جواب شما رو دادم .مبخواستم جواب شخص دگ ای رو بدم .منظورت رو متوجه شدم.😊