2777
2789
عنوان

دونات خودم پز 😋 + عکس

4191 بازدید | 48 پست

جاتون خالی 

هم بافتش خوب شده هم طعمش

اگه امتحان کردید میتونید عکسشو بفرسید تا توی پیج اینستامون با اسم خودتون بزاریمش 

اینم دستورش :

برای کیفیت خوب حتما از خمیر مایه تازه و سالم استفاده کنید از آرد خوب استفاده کنید .

برای این دستور حدود نیم کیلو ارد(من چهار پیمانه استفاده کردم ) احتیاج داریم بهتره الک کنید
میزان آرد همیشه برای تهیه خمیر ها تقریبیه و تا جایی آرد را اضافه میکنیم که خمیری لطیف بشه و به دست نچسبه( آرد زیاد نزنید)
کره آب شده : ۶۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
خمیر مایع فوری : یک ق غ
شکر : نصف پیمانه
شیر ولرم : یک پیمانه
وانیل : یک هشتم ق چ

ابتدا خمیر مایع رو +یک ق م شکر مخلوط کنید و یک چهارم پیمانه آبگرم بهش اضافه کنید و بزارید تا به عمل بیاد (ده الی پونزده دقیقه )
بعد توی ظرفی
کره+شکر+شیر +تخم‌مرغ +وانیل و باهم مخلوط کنید و خمیر مایع عمل اومده رو اضافه کنید در آخر آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطفی بدست بیاد و چسبنده نباشه (دقت کنید آرد زیاد نزنید) حسابی ورز بدید .
حالا خمیر رو توی ظرفی بزارید که کمی چرب کردید روش رو بپوشونید و در جای گرم حدود دو ساعت استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه .
بعد این تایم پف خمیر رو بگیرید
یا پهن کنید قالب بزنید یا چونه بگیرید 
 روی دونات هارو بایه پارچه بپوشونید و بزارید نیم ساعت دیگه استراحت کنه
تو ظرفی روغن بریزید تا (دونات شناور بشه توش) بزارید تا داغ بشه بعد دونات هارو با حرارت متوسط سرخ کنید

اگه میخواید خاص و شیک پذیرایی کنید به پیج اینستامون سر بزنید 😉 نظر و پیشنهاداتون کمکمون میکنه زودتر راه بیفتیم🌹 مرسی که هستید @shirini__khonegi تاااازه تلگرام هم داریم 😎 واسه دوستامون که اینستا نمیان @shirini_khoonegi98

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دونات بايد تو روغن شناور سرخ بشه ؟

اره عزیزم

اگرم روغن کم بود باید با قاشق روش روغن های داغ رو پخش کرد

اگه میخواید خاص و شیک پذیرایی کنید به پیج اینستامون سر بزنید 😉 نظر و پیشنهاداتون کمکمون میکنه زودتر راه بیفتیم🌹 مرسی که هستید @shirini__khonegi تاااازه تلگرام هم داریم 😎 واسه دوستامون که اینستا نمیان @shirini_khoonegi98
مواد روش چجوریه 

پودر قند + آب

برای حدودا یه قاشق مرباخوری پودرقند، سه چهار قطره آب لازمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز