2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
وای خدایا نه بچه ارامشه.. محکم شدنه زندگیه... برکتشم میاره.. رزق و روزیشم میاره

منم دلم میخاد ولی وقتی برادر و خواهر زادمو میبینم یعنی ماماناشونو سکته میدن پیش خودم میگم بیخیال بابا دیوونه شدن بنده خداها

از طرفی دلم نمیخاد خانومی که من همسرش هستم اینجور اذیت بشه💚✨

ابجیم دیدم ا شدت اذیت گریه کرده😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگو درد انتظار رو نچشیدی

نچشیدم ولی دیدم

دختر عمم فک کنم بیست بازه مث شما فریز شده داره هر بارم بنده خدا ناموفق میشه اینقد دعا کردم براش

انشالله شمام بتونی یه نینی خوشگل خدا بت بده

خوشبحالت.مشکلتون چی بود؟؟؟

همسرم شدیدا اسپرمش ضعیف بود اون ماهی که دکتر تشخیص آی وی اف داد قبلش پدربزرگش فوت کرد از شدت استرس هیچ اسپرم زنده ای نداشت،توکل کن به خدا من خیلی دکتر رفتم چقدر از شهرستان رفتم تهران ،آخر دوستم که خودش خیلی نتیجه دید ونزدیکاشم نتیجه دیدن آدرس یه دکتر خیلی پیر و دوره شاهیو داد باتیپ دوره شاهی ،دکتر تا جوابو دید میگه خوب مشکلی نمیبینم ایشون تعداد بالا دارن و مطمعنن چندتا نمونه خوب ازاین تعداد بالاهست که متاسفانه توآزمایشگاه ها کلی آزمایش میکنن و همون لحظه هم آزمایش نمیکنن،گفتم یعنی چی ما این همه دکتررفتیم تهران همه گفتن آی یوآی گفت این چیزا چیه خانم میخوان پول بچاپن اینطوری میکنن ،بعد اینکه اومدیم ماه بعد باردار شدم 

عزیزم کاملا درکت میکنم....بعد از ازدواج من جاریم خواهر شوهرم دختر دایی دختر خاله.....همه تو ی رنج سنی بودیم ازدواج کردن ولی من که اولی بودم بچه دار نشدم هر وقت خبر بارداری هر کدوم میشنیدم داغون میشدم.....ولی حکمت خدارو نمیدونیم .....بعداز ناامیدی کامل بعد از سالها با ای یو ای باردار شدم .....الان هم ی دختر گل دارم

انشاالله خدا به همین زودیا دامنت سبز بکنه