2777
2789

صاحب خونه های عزیز صاحب خونه های گرامی یعنی چی واقعا؟من شماهارو درک نمیکنم؟چرا انقدر سنگدل شدین ؟

.....چه خبره واقعا؟قیمتا سر گردنه بابا بخدا ما جوونا گناه داریم سرپناه نداریم توی این وضعیت که تمام کاروکاسبیا خوابیده شماها دیگه سوء استفاده نکنین چرا یکم کوتاه نمیاین😭حداقل شماها درک کنین.😭😭😭😭

کیا باید خونشونو تخلیه کنن وهنوز خونه با پولی که دارن پیدا نکردن؟😕😔😪

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#باهم#مهربان# #باشیم

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
این چه حرفیه بعضیا تمام زندگیشون همون اجاره ای هست که میگیرن ، چه توقع ...

همونجور که بقیه دارن بزور میچرخونن زنذگیشون رو این افراد هم حداقل این چندماه اجاره نصف بگیرن

این چه حرفیه بعضیا تمام زندگیشون همون اجاره ای هست که میگیرن ، چه توقع ...

منظورم با اونایی که یه دفعه موقع تمدید دوبرابر میذارن روی رهن واجاره😕

بابای من دوتا مستاجر داره دوتاشونم پول نمیدن میگن نمیریم از اینجا  دوستون داریم. یکیشون که پول پیششم کامل نداده😂😂😂 البته مامانم اینام دوسشون دارن و با هم به خوبی و خوشی زندگی میکنن. تابستونا تو حیاط با همدیگه رب میپزن آبلیمو آبغوره میگیرن. تو حیاط دور هم جمع میشن. دیگه کرونا و غیر کرونا نداره کلا هی میمونن هی تمدید میکنن🤣🤣🤣  

ما از یک مستاجرمون که کارگر بودن اسفند و فروردین نگرفتیم کرایه. اما از اونی که کارمند بود گرفتیم ول ...

شما کار درستو انجام دادین من نمیگم نگیرن که ولی منصفانه😔

صاحب خونه ماماهه پیش نگرفت این ماه هم نداریم بدیم البته تاچندروزدیگه ایشالادستمون پول بیادمیبریم میدیم قراردادمونم امروزتموم شده خدامیدونه چی میشه

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
همونجور که بقیه دارن بزور میچرخونن زنذگیشون رو این افراد هم حداقل این چندماه اجاره نصف بگیرن

عزیزم اگر مستاجر مشکل  داره و  صاحب خونه هم هزارتا مشکل داره و غیره ، این توقع رو نباید از صاحب خونه داشت باید دولت جوابگو باشه .

دنیا عین تصورات ما نیست