2821
2789
عنوان

تاپیک ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 49 پست
دوست عزیز فقط برای اینکه بخودت بیای توصیه میکنم کاشف واکسن فلج اطفال که خودتم در بچگی مصرف کردی و جو ...

خود ارضایی یا استمنا از نظر اسلام حرام و گناه است و در این جهت فرقی بین دختر و پسر نیست. قرآن کریم می‌فرماید: "هر کس از راهی، غیر از همسرش، شهوتش را دفع کند، از تجاوز کاران است".[۱] یعنی از حکم الهی و انسانی تجاوز کرده است. پیامبر اکرم(ص) فرمود: "هر کس شهوتش را با دست ( و هر طریق دیگری غیر از مسیر طبیعی و ازدواج) دفع کند، مورد لعنت و نفرت خداوند است".[۲] امام صادق(ع) فرمود: "خود ارضایی (یا دفع شهوت از غیر مسیر طبیعی) از گناهان بزرگ است".[۳] نیز فرمود: "خداوند با نظر رحمت به استمنا کننده نمی نگرد".[۴] فعل حرام، عصیان و مخالفت با فرمان حق تعالی است. کم و زیادش در حکم اصلی تفاوت ایجاد نمی کند. هر مقدار به اندازه خود گناه است. اگر کم صورت گیرد، به اندازه خود و اگر زیاد باشد، 

خدای مهربون شکرت😍
خود ارضایی یا استمنا از نظر اسلام حرام و گناه است و در این جهت فرقی بین دختر و پسر نیست. قرآن کریم م ...

دیدین که من ازش دینش و پرسیدم کلا رفت ، چون به اهل بیت اعتقاد نداره کسی که داره انجام نمی ده کسیم که نداره من اصلا باهاش حرفی ندارم که بخوام که هدایتش کنم چه بهتر تازه بزنه به من چه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیدین که من ازش دینش و پرسیدم کلا رفت ، چون به اهل بیت اعتقاد نداره کسی که داره انجام نمی ده کسیم که ...

علاوه بر ضرر جسمیش کلی ضرر روحی روانی داره.

اینجور ادما ک قبح گناهو میریزن اگه یه نفر ازشون پیروی کنه این ادم به بد عذابی گرفتار میشه

خدای مهربون شکرت😍
علاوه بر ضرر جسمیش کلی ضرر روحی روانی داره. اینجور ادما ک قبح گناهو میریزن اگه یه نفر ازشون پیروی ک ...

دقیقا منم همین و نوشتم ، یارو نشسته تو خونش اخه لذت مردم به توچه تو خودت می تونی جواب بارگناه خودتو بدی اونوقت می یای بقیرم به پلیدی گرفتار می کنی والا به قران 

می دونی یه حالت عذاب وجدانم داره کسی که این کارو می کنه بعدا به ییه حالتی دچار می شه که دلش می خواد بقیم انجام بدن یا از شنیدن گناه خودش به جلزولز میوفته😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز