2777
2789
عنوان

پیش اومده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 36 پست
معجزه رخ نداد ک اون مشکل حل شه ولی  در دیگه ای  باز شد ...  راه دیگه ای پیدا شد &nbs ...

بنظرت ممکنه هیچ وقت هم دری باز نشه؟

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
خانم من تا 4سال پیش به عنوان پسر داشتم داغون میشدم از بیکاری و اینکه تو این سن اویزون پدر باشم و به ...

خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميتونم جزئياتشو بگم تو شرايط سختى بودم ولى بهم ثابت شده كه وقتى يه چيزى رو بعد از مدتها درگيرى و دعا و به اين در و اون در زدن و واقعا خسته شدن ديگه رها ميكنى و ميگى خدايا اصلا نخواستم اونوقت معجزه رخ ميده و بهت تقديم ميشه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
نميتونم جزئياتشو بگم تو شرايط سختى بودم ولى بهم ثابت شده كه وقتى يه چيزى رو بعد از مدتها درگيرى و دع ...

بعضی چیزا انقدر عذاب آوره که نمیتونی حتی یه لحظه ازش رها شی و فکرشو نکنی.

من تو زندگیم دست خدا رو زیاد حس کردم که تو اوج غم و مشکل بودم لحظه آخر دستم و گرفت 

و اینم به من ثابت شد هر اتفاقی که امروز واسم بیفته حتی اگه به ضررم  باشه بعد از یه مدتی میفهمم به صلاح من بود

برای نمونه شوهرم تو شرکت قبلیش مدیر شرکت باهاش لج کردچندین بار به شعبه بالا نامه اخراجی شوهرم رو زدقبول نکردن چند ماهی طول کشید چون بهش بر خورده بود به پر و پای شوهرم پیچید آخر سر شوهرم استعفا داد اومد یه شرکت دیگه خدا شاهده شوهرم آذر ماه شرکتش و عوض کرد الان خبر اومد شرکت قبلیش در حال ورشکستگی سه چهارتا از نیرو ها رفتن 

بنظرت ممکنه هیچ وقت هم دری باز نشه؟

امکان نداره ! 

تنها چیزی ک راه و چاره نداره  ؛  مرگ  ( دور از جونتون )

وقتی وسط گرفتاری  وایسادیم  ،  هیچ راهی رو نمی بینیم  ، چون وسط سختی ایم ! 

کافیه  بیایم از دور مشکل مونو نگاه کنیم ...  کافیه از  خدا  راه  رو بخوایم ک نشون مون بده ! امکان نداره  تنهامون بذاره و رهامون کنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

واسه منم چند بار اتفاق افتاده ...یه بارش در اوج نا امیدی بودم شب با چشمای گریون رفتم نماز خوندم ولی فقط گریه کردم دیگه هیچی ازش نخاستم...همون شب خیلی خبر بدی بهمون داده بودن که اون ته امیدی هم که داشتم از بین رفت... صبح بیدار شدم انگار رو هوا بودم از بیحالی نزدیکای ظهر یه معجزه رخ داد و واقعا زندگیم از این رو به اون رو شد و تاثیرش هنوز توو زندگیم هست...خدایا شکرت شکرت شکرت

من تو زندگیم دست خدا رو زیاد حس کردم که تو اوج غم و مشکل بودم لحظه آخر دستم و گرفت  و اینم به ...

خداروشکر ولی متاسفانه برای همه اینطوری نمیشه😔

واسه منم چند بار اتفاق افتاده ...یه بارش در اوج نا امیدی بودم شب با چشمای گریون رفتم نماز خوندم ولی ...

انشالا همیشه برات اتفاقای قشنگ بیفته

امکان نداره !  تنها چیزی ک راه و چاره نداره  ؛  مرگ  ( دور از جونتون ) وقتی وس ...

خیلی دعا کردم خیلی.چند ساله درگیر یه مشکل بزرگی هستم که دیگه طاقتم تموم شد.دعا گریه التماس.هیچی اثر نداره

خداروشکر ولی متاسفانه برای همه اینطوری نمیشه😔

در بدترین دوره مالی این اتفاق برای شوهرم افتاد البته یه روز بیکار نبود ولی چون تو قسمت مالی بود یک ماه حقوق رو بلوکه میکنن بعد چند وقت میدن و شرکت جدید هم یک ماه اول حقوق نمیده تا دو ماه یه جا میداد 

اون روز که شوهرم از شرکت اومد بیرون گفت من که از حقم گذشتم امیدوارم خدا از حق تو بچه هام نگذره 

خیلی دعا کردم خیلی.چند ساله درگیر یه مشکل بزرگی هستم که دیگه طاقتم تموم شد.دعا گریه التماس.هیچی اثر ...

انشالله مشکلت حل بشه از ته دلت از خدا بخواه چون من هر وقت از ته دل آرزو کردم خدا منو بی جواب نذاشت