2777
2789
عنوان

از بچم دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 133 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها دلم داره میترکه 

الهی بمیرم برات😭😭😭😭خدا خودش کمکت کنه اخه چرا زد؟کاری کردی ؟دعوا سر چی بود؟ای خدا مرد ها چرا دیوونه شدن آخه؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
الهی بمیرم برات😭😭😭😭خدا خودش کمکت کنه اخه چرا زد؟کاری کردی ؟دعوا سر چی بود؟ای خدا مرد ها چرا دیوو ...

بخدا نمیدونم دردش چیه 

مشکل ما اغلب سر بچه هست شلوغه نمیزاره کاری کنم اونم میزنه منو 

از طریق کلانتری اقدام کردم فردا یا پس فردا پیشمه اما همش میگم نکنه ندن  همش میگم الان خوابیده ...

اخخخخ خدا الهی بمیرم برا دلت.پسر منم یک سال و نیمشه همیشه نگران آینده شم یکم اختلاف داریم😔😔

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

منم چند ماه پیش دعوامون شد شوهرم بچه ۱۳ماهمو ازم گرفت.تا خود صب ناله کردم حتی پنج دقیقه نخابیدم بچه قبلش با دعوای ما ترسیده بود.بعد شیر خودمم میخوره تصور میکردم ک الان داره چکار میکنه تا مرز سکته رفتم.دوام نیاوردم ساعت ۷صبح با التماس رفتم خونه بخاطر بچم 

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀
منم چند ماه پیش دعوامون شد شوهرم بچه ۱۳ماهمو ازم گرفت.تا خود صب ناله کردم حتی پنج دقیقه نخابیدم بچه ...

فکر کن سینم دهن بچه بود داست شیر میخورد اونم بالا سرم بود با مشت میکوبید به سرم 

اشکال نداره پیش باباشه فردا میاد پیش خودم 

پیش خودشه ولی فردا میگیرمش

ببین عزیز دلم ما همه مادریم بچه کوچک داریم ی امشبو تحمل کن بزار بچه خسته ش کنه بفهمه دنیا دست کیه.با بچه خوبه؟نمیزنتش؟

نمیتونم بیشتر بخاطر بچمه که دارم جدا میشم  هر روز داره فحشای رکیک میشنوه هر روز داره کتک خوردن ...

الهی خودت بهتر صلاحتو میدونی فقط هر وقت بچرو گرفتی به من بگو خیالم راحت شه

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍