2777
2789
عنوان

از بچم دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 133 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من هییییچ حرفی نزدم به خدا هیچی نگفتم  بچم کوچیکه میچسبه بهم نمیزاره کار خونه بکنم اینم انتظار ...

منم نمیرسم همه کار کنم ولی اول ظاهری خونه رو تمیز میکنم بعد خورد خورد ریزکاری هارو انجام میدم 

نمیتونم چاقو گرفته بود روم امنیت جانی ندارم 

من مشکل خانوادگی داشتم دلم خون بود به من گفت بریم خونه خواهرم گفتم نمیام بچه چهل روزه رو برداشت ببره چاقو برداشتم وایسادم جلو در کلی کتک کاری کردم باهاش دوباره فردا شبش گفت خب امشب پاشو بریم با اینکه کلی مشکل داشتم پاشدم بخاطر بچم رفتم خونه خواهرشوهرم گفتن چهل روزگیه بچته باید بهمون شام بدی با دله خونم برا ۱۰ نفر غذا از بیرون خریدم من بخاطر بچم هر کاری میکنم پاشو برو خونت

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
منم نمیرسم همه کار کنم ولی اول ظاهری خونه رو تمیز میکنم بعد خورد خورد ریزکاری هارو انجام میدم 

بچه من خیلی شلوغه منم ظاهر رو حفظ میکنم ولی شوهرم میاد به همه چی گیر میده چرا یخچال اینجوریه چرا غذا ربش کمه چرا غذا ربش زیاده و هزارن چیز دیگه ....

بچم خیلی شلوغه اصلا نمیزاره کار خونه انجام بدم کلا میچسبه بهم

بچه من خیلی شلوغه منم ظاهر رو حفظ میکنم ولی شوهرم میاد به همه چی گیر میده چرا یخچال اینجوریه چرا غذا ...

خدایا این چه کاری بود کردیم چرا برای این احمق ها بچه آوردیم که الان اینطوری عذاب بکشیم آخه