2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره چرا ترکید،،من ب خارش بدن رسیدم،،تقریبا دوهفته پیش منم بدنم شروع کرد ب خارش و بعدم حالت کهیر شد ک ...

نه بابا، الان بهاره و فصل کهیر

حساسیت بوده

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
منم داشتم میخوندم آخر نفهمیدم، چند روز بعد از رفتن به فروشگاه کرونا گرفته بود من باردارم، فردا بعد ...

5تاصلوات فرستادم برا ی سلامتی شما ونی نی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اره چرا ترکید،،من ب خارش بدن رسیدم،،تقریبا دوهفته پیش منم بدنم شروع کرد ب خارش و بعدم حالت کهیر شد ک ...

وای واقعا منم دو روزه تمام بدنم میخاره در حدی که ترسیدم به شوهرم گفتم نکنه شپش بدن گرفتم گفت نه احتمالا حساسیته

5تاصلوات فرستادم برا ی سلامتی شما ونی نی 

مچکرم عزیزم، خدا سلامتی بهتون بده🌹

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

نه فکر نمیکنم. تب، سرفه، تنگی نفس، اسهال، تهوع. اینا علائم اصلی کروناست

مچکرم عزیزم، خدا سلامتی بهتون بده🌹

🙏🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ماسک نزده بود یا زده بود

میگفت خیلی رعایت میکنم، اما نفهمیدم ماسک زده بود یا نه

وای واقعا منم دو روزه تمام بدنم میخاره در حدی که ترسیدم به شوهرم گفتم نکنه شپش بدن گرفتم گفت نه احتم ...

نمیدونم والا من خیلی ناجور اول شروع ب خاریدن کرد دستامو پاهام بعدم کل بدنم حالا تاول پشه زدگی شد دوتا دکتر رفتم ب حرف خودم بسنده کردن گگفتن حساسیته امپول دادنبهم 

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....