2777
2789
عنوان

بچه کوچیک و دخالت خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهههههه خانواده شوهر من از شهر دیگه5 نفری اومدن خونه من نشستن که پیش نوه شون باشن کلا بچه گریه میکرد نمیذاشتن برش دارم از بس این دست اون دستش میکردن فک میکردن فقط اونا میتونن آرومش کنن منم بوقم

کاراشون کلا زندگیمرو بهم ریخت دیگه به اجبار پیش شوهرمم هیچی بینمون نیست

خودشون که دیگه هیچ

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

اگه جلوشون  واینسی  بد میشه  کار من و نکن بچه ام سه  ماهش بود مادرشوهرم بهش چایی داد اخم کردم ولی حرفی نزدم دوباره هفت ماهش بودم یک لحظه رفتم تو اتاق و بیام  اومدم دیدم نصف گلابی بهش دادم گفتم چرا دادید  گفت دیدم دوست داره بچه ام تا  یک ماه اسهال  داشت بستری کردم پدرم در اومد  اون ها هم تو یک شهر دیگر داشتن زندگیشون  و میکردن  بی خبر  از حال من یک بار سفت جلوشون  وایسا  بگو هر کی بچه خودش و بزرگ کنه

بموقع تنهاش نزاری باهاشون بهش غذا بدن اخه بچه ۳ماهه مگه غذا میخوره 

اره ژاپنیها از سه ماهگی ب بچهاشون پوره سیبزمینی میدن تا دوسال نمک نمیدن یعنی غذا باید از سه ماه شروع بشه ماشالا بچهاشونم همه عقل کل یکی از آشناهامون ژاپن بود ده سال ب بچهاش داده بچهاشم سالمن و باهوش 

من ندادم گذاشتم از هفت ماه اشتباه کردم ب نظرم دیگه از پنج و نیم باید شروع کرد فرنی رقیق و اینا رو

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

مال من که خاله های نکبتش کاسه داغ تر از آش شدن
ننه ش که پدرم و در آورده

دوران بارداریم بی شرفا از خونم بیرونم کردن بعد ۵ ماه عمه ش اومد دنبالم ننه ش گفته بود پسرم طلاقش بده براش دختر میگیرم.....

بچه به دنیا اومد شیر نداشتم حروم زاده برای اینکه پسر آشغالش پول شیر خشک نده تا یکسال بهم متلک میگفت

الانم پسرم دستش و. کرده لای در بخیه خورده دهنش باز میکنه حرف مفت میزنه

دختر خاله هاش بچه هاشون ننه هاشون بزرگ کردن الان خاله هاش برای من حرف اضافه میزنن

یه باردیگه ننه ش حرف بزنه قهوه ایش میکنم بشینه سر جاش

گفتم دکترش گفته میگن بروبابا مگه ما قدیم چکار میکردیم  جالبیش اینجاس همه بچه هاش مشکل معده دار ...

دقیقا منم همین مشکلو داشتم ولی همش به شوهرم میگفتم دعواشون کنه همه از شوهرم میترسن   بچم دو ماهش بود پدرشوهر مادرشوهرم گیر میدادن کل بدنشو با سرشو حنا کنم ولی من نذاشتم ☹☹☹☹

دقیقا منم همین مشکلو داشتم ولی همش به شوهرم میگفتم دعواشون کنه همه از شوهرم میترسن   بچم دو ماه ...

منکه شوهرم لاله کلا

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
جلوخودم رفت دستش شست بزاره دهنش🤦‍♀️

وا اونم توی این ویروس بنظرم هیچکس جز خودت نباید ب صورتش دست بزنه.کمتر برو بیا بگو بخاطر ویروس بخاطر بچم میترسم نمیرم از خونه بیرون