2777
2789
عنوان

ازدواج با .....

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 38 پست
والا همینارو به اطرافیان میگم ... میگن سنت رفته بالا ایراد گیر شدی و سخت میگیری ... برو پیش روان شن ...

ببین عزیزم حقیقتش میخواستم تجربه خودمو بگم از اونجایی که خوشم‌نمیاد تو سایت مطرحش کنم نگفتم

ولی شما اصلا سنت زیاد نیست

قرارم میست حتما تیک ازدواجو بزنی 

تنها مراحلی که تو زندگی ادم قطعی میشن تولد و مرگ هست 

بنابراین نیازی نیست به خاطر که فکر میکنی سنت رفته بالا کسیو‌تو زندگیت راه بدی که به دلت نمیشینه 

بنابراین زندگی کن خوش باش اگه کیس دلنشینی پیدا کردی به ازدواح‌فکر کن

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
ببین عزیزم حقیقتش میخواستم تجربه خودمو بگم از اونجایی که خوشم‌نمیاد تو سایت مطرحش کنم نگفتم ول ...

واقعیتش فک میکردم اینجام بخوام مطرح کنم همه ایراد و از من میگیرن ... باز شکر خدا اینجوری که فک میکردم نشد ...

والا من خودم اصن دوست ندارم ازدواج زوری و کوچیکتر از خودم باشه ...

ازدواج قبلم همسرم بزرگتر بود ۴-۵ سالی ولی خب زوری و سنتی بود که ادامه نداشت بعد ی مدت زندگی تصمیم گرفتیم توافقی جدا شیم الان ۸ سال شد که جدا شدم ...

خیلی ناراحتم ی مدت طولانی اصن اجازه ندادم کسی نزدیکم شه ... الانم که میخوام گروه سنیشون به من نمیخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعیتش فک میکردم اینجام بخوام مطرح کنم همه ایراد و از من میگیرن ... باز شکر خدا اینجوری که فک میکرد ...

منم مثل شما 

جدا شدم اتفاقا ازدواج قبلیمم با عشق و این خرفا بود ولی کلا ملاک‌نیست باید دید زندگی رو دو نفر چطوری میتونن بسازن در‌کنار هم

به خودم فرصت دادم والانم دوستم از خودم‌کوچیکتره ولی اصلا مساله ای نبوده که حتی بخوام دربارش فکرم‌بکنم 

به مظرم همه چیز برمیگرده به نوع رابطه و چطوری بهپاین نگاه کنید به این مسایل

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...

سلام

من با پسری کوچکتر از خودم ازدواج کردم

و حالا مجبورم جوری وانمود کنم که ازش کوچکتر م حرف حرف ایشونه و کلا انگاری من یک تختم کمه و آقا عقل کل😅 دیگه به تفاهم رسیدیم😆😂

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم