2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 35 پست
چقدر خوردی؟دهانه رحمت باز بود خوردی

من ۴ سانت باز شده بود ولی نمیومد کرچکم خوردم ولی نیومد بعد دو هفته یهو ۷ تا باز شد رفتم بیمارستان یک ربعه بچه اومد 

اب گرم خیلی خوبه

وضعیت بچه سفالیکه؟

ندارم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۴ سانت باز شده بود ولی نمیومد کرچکم خوردم ولی نیومد بعد دو هفته یهو ۷ تا باز شد رفتم بیمارستان یک ...

اره بچه اومده داخل لگن 

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
دکترت نظری نداده؟

نه

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
عجب دکتری... دوش اب گرم بگیر .ورزش کن.زعفرون بخور ایشالله ک میاد  خواهرشوهر من ۴۱ هفته ای بود ...

حالا باید برم پیش دکترم نامه بستری بگیرم

خودت سعی کن بیاریش وگرنه سرم میزنن اذیت میشی

تا جایی که بتونم سعی میکنم ولی اگه نشه دیگه مجبورم

ایشالله ک هم خودت هم نینیت سلامت از بیمارستان مرخص بشین❤به عنوان یه فرشته واسم دعا کن مشکل منم حل بش ...

چشم حتما شما هم دعا کن تا اخیر هفته طبیعی زایمان کنم

انشالله زايمان راحتي داشته باشي وسريک ساعت به دنيا بياد 

انشااالله