2777
2789
عنوان

پدر مادرم درکم نمیکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 68 پست
با هر دو نفرتونم چرا شکایت نمیکنید؟ چرا داد وهوار راه نمیندازید که صداتون بره بیرون لااقل یکی بشنوه ...

زنگ بزنم پدر مادرم ببرن من هجده سالمه  چن دفعه تا حالا به سرم زده وا کنم برم ولی کجا برم اینا والدینمن اینجوریم غریبه عاشق جشم ابرومه بهم رحم کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  من دیر یا زود میمیرم با این وضع

اینارو گفتم اگه با استفاده از کانال‌های مشاوره مشکلتو کم کنی و ب حرف دوست عزیزمون رابطه ات رو با خدا محکمتر کن. قطعا راه امیدی هست شک نکن

منم ازدواج کنم وقتی سواد بچه تربیت کردن ندارم میخام برم منم یکیو بدبخت کنم به نظر من ازدواج سو ...

انقد بدبینی هم نتیجه افسردگی شعور ربطی به سواد نداره انقد دکتر و مهندس و سیاست مدار بیشعور داریم خودشون هزار تا دزد و قاتل تحویل حامعه دادن مهم اینکه بدونی کار درست و غلط چیع

یه دهه شصتی درونگرا

اگر شکایت کنی قرارنیست غریبه بهت رحم کنه

تحقیق میکنن اگر گفته هات درست باشه که فکر کنم واسشون عدم سلامت روانی میاد میری بهزیستی دیگه اونا نه میبینی نه دستشون بهت میرسه اونجا درس میخونی و میتونی یه زندگی عالی برای خودت بسازی بدون اون ها و در ارامش

فقط امیدوارم تاپیک سر کاری باشه اعصابم خیلی بهم ریخت

ن-ب-خشونت-خانگی#  

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
انقد بدبینی هم نتیجه افسردگی شعور ربطی به سواد نداره انقد دکتر و مهندس و سیاست مدار بیشعور داریم خود ...

ببخشید دست خودم نیست کلا ذهنم اینجوریثی شده

با هر دو نفرتونم چرا شکایت نمیکنید؟ چرا داد وهوار راه نمیندازید که صداتون بره بیرون لااقل یکی بشنوه ...

شکایت کنیم؟ به نظرت من اینقدر توانایی دارم که شکایتشونو بکنم؟بدتر به جونم میوفتن

A💚جهان کوچک من از حضور تو زیباست...

اگر شکایت کنی قرارنیست غریبه بهت رحم کنه تحقیق میکنن اگر گفته هات درست باشه که فکر کنم واسشون عدم س ...

عزیزم میدونی درست اذیتم میکنن ولی من دوششون دارم‌ دلم نمیخاد ابروم بره در ضمن از چنین چیزی بی اطلاع بودم  بعدم نه سر کاری نیست ای کاش حداقل خواب بود تموم می‌شد بنظرت من از رو بیکاری اومدم اینجا دیگه به اینجام رسیده پنچ سال دلم میخاد یکیو ببینم بغلش کنم بگم حرفامو یه هم صحبت شده آرزو بران اینجا اولین جاس 

شکایت کنیم؟ به نظرت من اینقدر توانایی دارم که شکایتشونو بکنم؟بدتر به جونم میوفتن

مدرک جمع کن وقتی کتکت زدن برو پاسگاه برو پزشکی قانونی برو شکایت کن.کاری کن همه همسایه ها بفهمن دارن تو رو کتک میزنن بالاخره کسی  پیدا میشه به پلیس زنگ بزنه یا نه؟

خودت داد و هوار راه بنداز .فقط خواهش میکنم سکوت نکن من دارم به جای شما گریه میکنم الان 

تو بچگی اتفاق هایی هم برای افتاده میدونن ازشون کینه به دل دارم گفتم که من حلالتون نمیکنم. باید تاوان پس بدین

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
مدرک جمع کن وقتی کتکت زدن برو پاسگاه برو پزشکی قانونی برو شکایت کن.کاری کن همه همسایه ها بفهمن دارن ...

الهی عشقم شما چقدر با احساسی❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣چشم گلم ولی یه بار که داد و بی داد کردم کوبیدم به در همسایه واحد کاری نکردش ناامید تر شدم

A💚جهان کوچک من از حضور تو زیباست...