2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 22 پست
وای خدا  شکرت

عزیزم خوشحال شدی ؟حالا برام دعا کن براهمه دعا کن دست بزار رو شکمت خدارو به معجزه تو دلیت قسم بده انشالله هصه از دل ادما بیرون بده اخه وقتی خوشحالی ازته دل میگی خدا هم میده انشالله 

دعا کن امام زمان سلامت باشه دعا کن مشکل من حل شه و معجزه بشه تا دوباره روحیم رو بدست بیارم و زندگی کنم خواهشا دعام کن مامان کوچولوی مربون انشالله نینیت برات بمونه 

روز موعدم ی ترشح قهوه ای دیدم گفتم پریود شدم ولی دیگه نیومد ک نیومد

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خوشحال شدی ؟حالا برام دعا کن براهمه دعا کن دست بزار رو شکمت خدارو به معجزه تو دلیت قسم بده انش ...

عزیزم انشاله خدا گره از کار همه مردم باز کنه

تو شوکم من 

گریم گرفته 

تو هم برام دعا کن این بمونه 

قبلی بدجور داغ رو دلم گذاشت

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین

مرسی از همگی تورو خدا برام دعا کنید دیگه با بچه خدا امتحانم نکنه 

عزیزم انشاله خدا گره از کار همه مردم باز کنه تو شوکم من  گریم گرفته  تو هم برام دعا کن ...

عزیزم یه دعایا قرآنی هست مینوسن میگن ببندین به شکم دقیقش رو نمیدونم سرچ کن انشالله برات میمونه 

هرروز قران بخون ببین قران معجزس 

بعد ایت که خیلی نهمه هرشب قبل خواب دست بزار رو شکمت به نیت سلامتی امام زمان و بچت ۷تا ایه الکرسی بخون تا ایه هوالعلی العظیم 

عزیزم یه دعایا قرآنی هست مینوسن میگن ببندین به شکم دقیقش رو نمیدونم سرچ کن انشالله برات میمونه  ...

مرسی گلم حتما امتحان میکنم