2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل الانم؟ 

یک ماهه و خورده ایه جز خودمون ۴ تا هیچکسو ندیدیم با کسی معاشرت نکردیم . حالا هم با دنیای بلاتکلیفی باید بچه هامونو بفرستیم مدرسه و مهد . از اونور هم تو اخبار بهت بگن احتمالا تا یکسال خبری از آغوش و ارتباط نیست ! یکسال میدونی یعنی چی؟ خیلی دلم پره

ریزش مو لاغری بی پولی کرونا دوری از خانواده تنهایی ی زنیکه هیزم ک دست بردار  شوهرم نیس

خیلی از ادمایی که میدونن اون طرف زن یا شوهر داره ولی مثل زالو دورشون میچرخن بدم میاد

وخدایی که به شدت کافیست..  
من مشکلم اینه که بامادرشوهرم ایناتویه خونه ایم توروخدابرام دعاکنین

باشه عزیزم دعا می کنیم واقعا سخته من خودم دیدم کسایی که با مادر شوهرشون زندگی می کنن چقدر سختی داره

خداروشکرهیچ کدوم مشکل منوندارین من همیشه مضطربم وخجالتی ام وازپس یه حرف زدن سادم برنمیام

منم قبلا همینطور بودم ولی خیلی سعی کردم این مشکلاتو بر طرف کنم العان خیلی بهتر شدم

منم قبلا همینطور بودم ولی خیلی سعی کردم این مشکلاتو بر طرف کنم العان خیلی بهتر شدم

چطوری بودین یعنی؟به حدمن بودین؟حتی توجمع خاله وپسرخاله نتونین حرف بزنین؟حرف معمولی؟

دیگه سرکاروتوجامعه بماند😔

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
مشکل الانم؟  یک ماهه و خورده ایه جز خودمون ۴ تا هیچکسو ندیدیم با کسی معاشرت نکردیم . حالا هم ب ...

بله خیلی سخته ما هم این 2ماهه نه جایی رفتیم نه کسیو دیدیم . منم العان بخواطر مدرسه ها ناراحتم نهایی داریم در صورتی که درس هایی مثل ریاضی و فیزیک رو که چندتا فصل مونده بود و اینترنتی درس دادن در صورتی که این دوتا درس حتما سر کلاس باید باشی تا یاد بگیری و ماه دیگه هم می خوان نهایی بگیرن

چطوری بودین یعنی؟به حدمن بودین؟حتی توجمع خاله وپسرخاله نتونین حرف بزنین؟حرف معمولی؟ دیگه سرکاروتوجا ...

من نمیدونم شما چطوری هستید ولی من بیشتر ساکت بودم و خجالت می کشیدم حرف بزنم . ولی العان سعی می کنم که حرف بزنم برام مهم نباشه که بقیه چی میگن دربارم حرفمو بزنم تا بعد پیش خودم نگم اگه این حرفو میزدم بهتر بود و...

چون دیدم اینطوری داره از ساکت بودنم سواستفاده می کنن 

من نمیدونم شما چطوری هستید ولی من بیشتر ساکت بودم و خجالت می کشیدم حرف بزنم . ولی العان سعی می کنم ک ...

اهامن مشکلم جدی ترازاین حرفاس دعاکنین برام

انشالله موفق باشین💜

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥