البته خودم بلدم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت روغن نمی افته.....بعدم حلوای زبر میخوام نه که نرم بشه.......یعنی اول باید اردش رو سرخ کنم بعد روغن بریزم؟؟؟؟؟؟/روغن جامد یا مایع؟
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
روغنو که گذاشتی داغ شد بعد ارد گندمو میریزی توش مهمترین مرحله اش همینه اینقد باید ارد تو روغن تفت بخوره که با اصطلاح سبک بشه و بریده بریده بشه و بعد شربتو اضافه کن
پسرم حسینم ممنون که اومدی و زندگی مارو زیباتر کردی خدایا شکرت