2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بهش بگو تو انحراف جنسی داری؟اگه گارد گرفت و دعوا راه انداخت یعنی داره

اگه خندید گفت اره تازه چنتا چیز دیگه ام دارم کدومو میخوای؟ و نیشش رو تا بنا گوشش باز کرد یعنی سالمه.

تلگرام شو حک کردم چ جوری بگم همجنسگرا ولی اگه از نزدیک ببینین اصن اینو حس نمیکنین

چرا امشب همه نامزدا همجنسگرا شدن؟

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂
تلگرام شو حک کردم چ جوری بگم همجنسگرا ولی اگه از نزدیک ببینین اصن اینو حس نمیکنین

اگه اینطوری باشه تا خودش نخواد مطمئن باش کسی نمیفهمه ولی حتمن راجبش باهاش صحبت کن

ی چیز دیگ اگ واقعن اینطوری میبود سپت شما نمیومد چون نمیتونست تحمل کنه

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
اگه اینطوری باشه تا خودش نخواد مطمئن باش کسی نمیفهمه ولی حتمن راجبش باهاش صحبت کن ی چیز دیگ اگ واقع ...

اتفاقا آدم هاتیه و خوب حسش به من خیلی زیاده همش قربون صدقم میره و ولش کنی همینطور جلو میره

اتفاقا آدم هاتیه و خوب حسش به من خیلی زیاده همش قربون صدقم میره و ولش کنی همینطور جلو میره

عزیزم اگه واقعن هکش کردی و اون چیزایی ک گفتی بوده شاید بایسکشواله 

شایدم یکم رابطش با دوستاش صمیمی بوده اینطوری فکر کردی

ب دلت بدراه نده گلم چیزی نیس وقتی میگی دوست داره و قربون صدقت میره بعیده ک همجنسگرا باشه 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

به نظرتون چیکار کنم مطمئن شم میدونم که دیوونه وار دوستم داره و حتی ی درصد از دست دادن من دیوونش میکنه اینا رو میگم چون همین امشب رفته و پیامش رو من همین الان خوندم میخام مطمئن شم