2777
2789

اقا چه خبره همه تو بورسن هرجا میرم می بینم یکی تو بورسه😅😅😅ی چن نفرم دارن اون ور کیک میپزن😐

😐Fun😐

از این به بعد واااقعا بحث با 🐴 ممنوع! والا از سر راه نیاوردم اعصابمو😅👌

🥴🥴من من😂😂

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی حس انگلی دارم از دیروز شیش غروب تا حالا اینجام‌۔

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

اخیشششش

نه# به کیک خودم پز

نه# به بورس✌🏼😐😐

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

جای خالی همچین تاپیکی تو سایت حس میشد..حس میکنم از بقیه خیلی عقبم🙄

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز