رفتم تو تلگرام پروفایل دخترعموم رو دیدم که تو بازدیدهاش نوشته بود اخرین بازدید یک ماه پیش متاسفانه چند وقته پیش فوت شده ۲۶ سالش بود یه پسر ۲۲ ماهه داشت
تو هم زیاد ناراحتی نکن عزیزم درسته نمیشه اما خب سعی کن که قوی باشی عوضش براش قرآن بخون تا روحش آروم بگیره
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی بفکرشم ماتا چند سالگی تو یه خونه زندگی کردیم براش قران میخونم ممنونم بابت همدردیتون 😍😍😍😍😍
فدات عزیزم تنها کاری بود که ازم برمیومد😌😌😍
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
ممنونم عزیزم نظر لطفته انشاالله دیگه غم نبینی و همه اش شادی باشه برات