2777
2789
عنوان

مادر زن کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 22 پست
اینم یادم رفت بگم.مادر زن از دعوای دخترشو و پسرش به قدری ناراحت میشه میگه فقط طلاقققق.ولی مادر شوهره ...

یادشون رفته مادر خودشونم مادرشوهرن من اینجا خیلیارو دیدم از تاپیک زدن مادرشوهر عوضیم جادوگره بعد بری تاپیکای دیگشونو ببینی کلی فحش به عروسشون میدن که برای مادرشون هیچ کاری نمیکنه چطوری حالشو بگیرن یا مامانامون بچه های مارو بیشتر از بچه عروس دوست داره    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم یادم رفت بگم.مادر زن از دعوای دخترشو و پسرش به قدری ناراحت میشه میگه فقط طلاقققق.ولی مادر شوهره ...

ما که ندیدیم عزیزم 

پسر معتادم باشه ننش میگه طلاق نگیر بسوز و بساز 

خیانت هم کنه میگه اشکالی نداره ببخشش بیا سر زندگیت 

ولی مادر آدم دلش نمیاد و میگه طلاق بگیر 

چرا تا میفهمن عروس بچه دار نمیشه در گوش پسر میخونن که بیا یه زن دیگه بگیریم ؟چرا اون موقع نمیگن اشکالی نداره ؟

مامان پسر آیندم ❤️
ما که ندیدیم عزیزم  پسر معتادم باشه ننش میگه طلاق نگیر بسوز و بساز  خیانت هم کنه میگه اش ...

الان ازدواج سنتی وجود نداره با هم دوست میشن حالشونو میکنن ازدواج میکنن پسره که تو زرد از اب درمیاد میگن تقصیر ننشه.ولی بگما بعضی مادرشوهرا و مادرزنا رو خدا به دادشون برسه فقط 

مادر ادم بگه بتمرگ ناراحت نمیشیم  مادرشوهر بگه بشین عصبی میشیم😀

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
الان ازدواج سنتی وجود نداره با هم دوست میشن حالشونو میکنن ازدواج میکنن پسره که تو زرد از اب درمیاد م ...

منو شوهرمم دوس بودیم شوهرمم خیلی پشت منه ولی کم ندیدم از موذی بازیای قوم شوهر 

من اصلا بی احترامی نمیکنم بهشون چون عاشق شوهرمم ولی اونا خیلی دلمو شکستن 

تو فک کن رفتیم عروسی پسر خاله ی شوهرم یه هفته بعدش تو جمع که جاری و خواهر شوهر و همه بودن برگشت بهم گفت لباست زشت بود ابروم رفت تو عروسی 

حالا لباسم هم خیلی خوشگل بود و کلی گشتم پیداش کردم نه باز بود نه عجق وجق 

منم اشکم دراومد پیش همه 

مامان پسر آیندم ❤️