2777
2789
عارع می‌دونم چی میگی/ ولی واقعا پسر باس مهارت رزمی داشته باشه/

بله اینم هست

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما مشکل دلو جرات داری داداش کوچیکه منم اینطوری بود یبارم کتک خورد بدجوری اومد خونه بابامم یدور دعواش کرد چرا کتک خوردی خلاصههه فرستادیمش کاراته والانم تکواندو کار میکنی بهتر شده یجودایی قلدر شده الان 12 سالشهه 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
خب ببین اولا سعی کن هیکلتو گندع کنی خودش ی پون مثبتع😐/ بعدشم سعی کن جاهای خلوت نری/ سوما وقت دعوا ...

ینی گنده ها ترسناکن؟😒

گاز چیه باید مشت بزنه😐😂

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
شما مشکل دلو جرات داری داداش کوچیکه منم اینطوری بود یبارم کتک خورد بدجوری اومد خونه بابامم یدور دعوا ...

والا من بابام میگفت یه بار بیرون بوده از یه پسره کتک خورده اومده خونه عموش خونشون بوده گفته تا نری سرشو بشکنی نمیزارم بیای خونه بابام هم رفته یه سنگ زده تو سره پسره  ولی اگه من بودم جرئتش رو نداشتم

عاره خو گنده باشی ..هیکل داشتع باشی میترسم ی جورایی😒😐/ مشتش زور ندارع بچم بزار گاز بگیرع فلن امتح ...

نخیرم‌گنده ی خوجمل اصنم ترسناک نیس😒

کم کم زورش زیاد میشه الان مشتای من قوی شدن به داداشم میزنم میگه الهی دستت بشکنه😐😂😂😂😂😂

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
نخیرم‌گنده ی خوجمل اصنم ترسناک نیس😒 کم کم زورش زیاد میشه الان مشتای من قوی شدن به داداشم میزنم میگ ...

پس لاغر خوشمل ترسناکع؟!/

عی خدا من دگ رد دادم🤦😒/

ماشالا با رسم شکل توضیح بدع براش😂😐/

i don't think ifee