2777
2789
اخه از لب و لوچه ایموجی اب میاد ازش حس لذت میباره😂 نه تعجب برانگیز نبود من یه مورد تو همسایه دیدم ...

پس فردا اون بچه حامله شه چی داری این تاپیکارو مینویسم حالم بد میشه دختر دارم ولی باباش اینطوری نیس باعث میشه ادم بد بین شه

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایموجی ترسیدس .ینی چی منم حالم بد شد یه لحظه تصورشم برام سخته

ترسیدن و ناراحت شدن اینه😱🥵😰😟

اون فکر کنم لذته.لذت از خوردن یا هرچیزی

اره هیلی سخته. ادم حالش بد نیشه

اگه اینجوریه که نباید فیلمو نشون میدادن. چون کلا مبهمه

دیگه از توقیف بودن حتما بهتر بوده برا کارگردان

الان ک فهمیدی کار باباش بوده دوباره فیلمو نگاه کن تمام رفتارای باباهه رو متوجه میشی و البته عصبی میشی

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
پس فردا اون بچه حامله شه چی داری این تاپیکارو مینویسم حالم بد میشه دختر دارم ولی باباش اینطوری نیس ب ...

نه بابا چه بدبینی. اینجور مردا و مردای خائن یه شبه خیانتکار و متجاوز نشدن که. حتما تو سابقشون یه چیزی بوده مشکلات روحی هرزه بودن بی بندوبار بودن.

نه بابا چه بدبینی. اینجور مردا و مردای خائن یه شبه خیانتکار و متجاوز نشدن که. حتما تو سابقشون یه چیز ...

جلو زنش به دختره تجاوز میکرده؟همسایتون؟

جلو زنش به دختره تجاوز میکرده؟همسایتون؟

میگه میبردش تو اتاق درو قفل میکرد که من نرم. منم دخالت میکردم کتکم میزد.بعد یه روز که با دختره تو اتاق بودن زنگ میزنه پلیس. پلیس هم میاد همه چیرو قشنگ میبینه.اخرش زنه طلاق گرفت

میگه میبردش تو اتاق درو قفل میکرد که من نرم. منم دخالت میکردم کتکم میزد.بعد یه روز که با دختره تو ات ...

دختره الان چندسالشه؟

میگه میبردش تو اتاق درو قفل میکرد که من نرم. منم دخالت میکردم کتکم میزد.بعد یه روز که با دختره تو ات ...

بقران حالم بد شد 😢😢😢😵

دختره الان چندسالشه؟

فکر کنم ۳۲ یا ۳۳.

این برا چندسال پیشه. منم بچه بودم.فقط یادمه اون زمان تو کوچه زنه باشوهرش دعوا میکرد همه داشتن نگاه میکردن دختره لاغر یه گوشه بود رنگ پریده. باکسی حرف نمیزد بازی نمیکرد.بعدش که بزرگ شدم مامانم گفت ولی چهره دختره و زنه قشنگ تو یادمه.

فکر کنم ۳۲ یا ۳۳. این برا چندسال پیشه. منم بچه بودم.فقط یادمه اون زمان تو کوچه زنه باشوهرش دعوا میک ...

فک کنم این جور بچه ها ازدواج نمیکنن

فکر کنم ۳۲ یا ۳۳. این برا چندسال پیشه. منم بچه بودم.فقط یادمه اون زمان تو کوچه زنه باشوهرش دعوا میک ...

اونقد چیزای بد میشنوم روانمو مریض کرده واقعا