2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم 

از بيمارستان و كيفيتش و رسيدگيش راضى بودى؟ 

ساك دادن بهت ؟ هزينش جدا بود يا كلا همون ٦٨٠٠ شد؟ 

منم دكترم اونجا زايمان ميكنه زياد اطلاعاتى ازش تو اينترنت نيست ميخوام اگر خوبه آرمان برم حتما

سلام عزيزم  از بيمارستان و كيفيتش و رسيدگيش راضى بودى؟  ساك دادن بهت ؟ هزينش جدا بود يا ...

سلام گلم من خیلی راضی بودم همه چی عالی بودرسیدیگیشون بیسته شب وقتی دخترم بیقراری میکردسریع یه پرستارمیومدروسرش لوازم وساک ولباس بچه همه چی میدن ۷ودشون چایی سازبهت میدن فقط نپتونوببرفلاکس نبرنسکافه ببرب من کمپوتوچایی عسلوسوپ دادن خودشون هزینه بیمارستانم۶۸۰۰شدهمش مای بی بی وپوشاک برای مادرخودشون میدن بهت 

سلام گلم من خیلی راضی بودم همه چی عالی بودرسیدیگیشون بیسته شب وقتی دخترم بیقراری میکردسریع یه پرستار ...

من اتاقم  vipبودیه اتاق دلبازوبزرگ خیلی خوب بودرفتارپرستاراعالیه یه عالمه آموزش میدن بهت درموردبچه ومراقبتای بعدزایمان ملاقاتی بخاطرکرونانداشتم فقط یه همراه داشتم

سلام عزيزم  از بيمارستان و كيفيتش و رسيدگيش راضى بودى؟  ساك دادن بهت ؟ هزينش جدا بود يا ...

اول که واردبیمارستان میشی تست کروناازشماوهمراهت گرفته میشه بیمارستانش حتی یه سرماخورده هم نداره یه چیزجالبی ک بوداین بودک قبل عملم ک رفتم سرم بزنم گوشیمونگرفتن ومیشه کلی عکس گرفت ازقبل عمل درصورتی ک همه بیمارستانامیگیرن

تحت نظر نصر  الان گفته زايمان با سودابه متين هست  ميشناسيش؟

من دکترم فرخ زادبودوقتی میخواستم زایمان کنم یه خانوم اونجابودکه دکترمتین قراربودزایمانشوانجام بده میگفت خوبه کارش من ک خیلی ازدکترم راضی بودم 

اول که واردبیمارستان میشی تست کروناازشماوهمراهت گرفته میشه بیمارستانش حتی یه سرماخورده هم نداره یه چ ...

چقدر خوب 

اتاق تو بخش زايمان بود

اخه به نفر تو نى نى سايت نوشته اتاق خصوصى تو بخش عفونى بهم دادن😐

تو اتاق حمام داره؟

من دکترم فرخ زادبودوقتی میخواستم زایمان کنم یه خانوم اونجابودکه دکترمتین قراربودزایمانشوانجام بده می ...

ممنون خيلى توضيحات كاملى دادى 

راجه به فرخ زاد تحقيق ميكنم پس👍🏻😍