2777
2789
اره واقعا ممنونم ازتون عالی بود.فقط مس الان من دیگه دستمال نذارم رو سرش..خوبه دیگه دماش؟؟

بله عزیزم خوبه 

اگر زیر بغل بیشتر از ۳۸ شد دستمال ولرم بزار اما روی سرش نزار سر درد میگیره 

روی کشاله ران و زیر بغل و گردن

فعلا فقط لباس خنک ولی نه در حدی که بچه سرما بخوره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
ممنون از توصیه های خوب وکاملت انشالله خدا خواسته دلت رو براورده کنه جواب همه سوالاتمو گرفتم😍😍😘

خواهش میکنم عزیزم😍

دختر من الان ۷ ماهشه وقتی واکسن ۲ ماهگی رو زدم کسی توصیه کاملی بهم نکرد بعد بچه دماش ۳۷ و نیم بود فکر کن نیازی به پاشویه نداشت من بچه رو پاشویه کردم اونم سرشو که نیاز نبود یا مثلا پاهاشو دستشو بعد بچه‌م از سرمای زیاد ناخوناش کبوووود شده بودو با نگاهش التماس میکرد که دست از سرش بردارم😢

واسه همین همیشه سعی میکنم توصیه ای بکنم که طرف به دردش بخوره😢

بازم فردا سوالی داشتین ازم بپرسین شب خوش❤

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجربه های من از واکسن دو ماهگی:

۱- پسر من بعد از واکسن تا چند ساعت درد داشت و بی قراری میکرد و اشتباه من این بود که یک ساعت قبل واکسن، استامینیفون نداده بودم

۲- بعد از دادن استامینیفون، نوزاد بی حال میشه و بیشتر میخوابه و شاید اشتهاش کم بشه، شیردهی رو حتما مرتب انجام بدید که تو پایین اومدن تب خیلی موثره 

۳- تب تا ۳۷.۵ خوبه ( حتما لباس بچه رو کم کنید و خنک بگیریدش) ولی اگر بالاتر رفت پاشویه رو شروع کنید و اگه تب به بالای ۳۸ رسید به دکتر مراجعه کنید که احتمالش ضعیفه، برای پاشویه پوشک رو باز کنید و کهنه ای که با آب ولرم خیس شده رو روی کشاله رون ها، شکم و زیر بغلش بگذارید و مرتب عوض کنید، خیلی سریع تب رو پایین میاره، البته مواظب باشید بچه لرز نکنه، کهنه به هیچ عنوان با آب سرد خیس نشده باشه، آب باید ولرم باشه

۴- حتما خودتون روز قبلش استراحت کنید چون روز واکسن و شبش باید کاملا هوشیار باشید و مرتب تب رو چک کنین، من خودم تقریبا کل شب بیدار بودم 

۵- روز اول کمپرس سرد و از روزهای بعد کمپرس گرم ( خیلی مهمه که جای واکسن سفت نشه) رو حتما مرتب انجام بدید. منظور از کمپرس گرم حوله ولرمه

تجربه های من از واکسن دو ماهگی: ۱- پسر من بعد از واکسن تا چند ساعت درد داشت و بی قراری میکرد و اشتب ...

آفرین خانوم عالی بود

مخصوصا اینکه گفتی روز قبل از واکسن والدین استراحت کنن تا انرژی داشته باشن واکسن زدن شبش بیدار بمونن

خواهش میکنم عزیزم😍 دختر من الان ۷ ماهشه وقتی واکسن ۲ ماهگی رو زدم کسی توصیه کاملی بهم نکرد بعد بچه ...

وای عزیزم الهی خدا برات حفظش کنه من بچه دوممه ولی همه چی یادم رفته از بارداری اختلال حواسش بهم مونده اصلا یادم نمیاد چیکارا باید میکردم بازم ازت ممنون😘😍

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
آفرین خانوم عالی بود مخصوصا اینکه گفتی روز قبل از واکسن والدین استراحت کنن تا انرژی داشته باشن واکس ...

ببین آبجی جان من امروز واکسنشو زدم تا الان دمای بدنش۳۶/۴درجه هست تا کی امکان داره تبش بالا بره

ببین آبجی جان من امروز واکسنشو زدم تا الان دمای بدنش۳۶/۴درجه هست تا کی امکان داره تبش بالا بره

سلام عزیزم. الان که عالیه

معمولا شبا تب زیاد میشه

حدود ساعت ۹ شب

بعد تا نصف شب به اوج خودش میرسه دوباره از ۵ صبح کم میشه

سلام عزیزم. الان که عالیه معمولا شبا تب زیاد میشه حدود ساعت ۹ شب بعد تا نصف شب به اوج خودش میرسه ...

ممنون عزیزم الان گرفتم شده۳۷/۶ قطرشو دادم توکل بخدا 😘

سلام عزیزم. الان که عالیه معمولا شبا تب زیاد میشه حدود ساعت ۹ شب بعد تا نصف شب به اوج خودش میرسه ...

ببین بعد دیگه دم صبح اگه تب نداشت بخوابم یعنی دیگه تب نمیکنه

ببین بعد دیگه دم صبح اگه تب نداشت بخوابم یعنی دیگه تب نمیکنه

آره از حدود ساعت ۵ صبح به بعد دیگه تبش زیاد نمیشه شیاف یا قطره استفاده کن بخواب