2777
2789

حتماااااا کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شینو بخون میتونی از کتابراه و فیدیبو و اینا دانلودش کنی 

یه چند روز بدون عذاب وجدان به خودت استراحت بده و تفریح کن واقعا مثلا کتاب بخون فیلم ببین برقص و اینا بعد از این دو سه روز با سرعت پایین شروع کن به درس خوندن و کم کم بهش اضافه کن برای خودت تنبیه و پاداش بذار و واقعا بهش پایبند باش مثلا اگر امروز دو ساعت درس بخونی میتونی فلان کاری رو که دوست دار به مدت نیم ساعت انجام بدی و اینا 

فیلم ها و سریال ها و کتاب هایی که از نظر ذهنی درگیرت میکنن و نمیذارن درس بخونی نبین و نخون مثلا فیلمای عاشقلنه که تهش بهم نمیرسن و کلی چند روز آدم حرص میخوره و شبانه روز بهش فکر میکنه و اینا

برای خودت برنامه ی منظم بچین و بهش پایبند باش

مثلا یک ساعت درس یه ربع استراحت یا ده صفحه درس یه ربع استراحت ببین با تعداد صفحه خوندن راحت تری یا با ساعتی خوندن

ببین توانت در چه حده مثلا میتونی بیست دقیق درس بخونی خوبه از همین بیست دقیقا شروع کن ببست دقیقه درس بخون ده دقیقه استراحت .پس فرداش بکنش بیست و پنج دقیق درس ده دقیقه استراحت .

تمرکزتو حفظ کن مثلا وسط درس خوندن افکار مزاحم که میان سراغت سریع متوجه شو و بهشون پر د بال نده فکرای مزاحم سراغ همه میان ولی ما نباید بزرگشون کنیم اهمیت بدیم مثل برفه دقیقا.تو نمیتونی جلوی اومدن برفو بگیری ولی میتونی باهاش گلوله برفی درست نکنی و هی قلش ندی تا بزرگ تر بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد از این دو سه روز استراحتی که گفتم یا تو خود همین دو سه روز مستندای راز رو دانلود کن و ببین کتاب ۴ اثر فلورانس اسکاول شینو بخون تکنیک ۵×۵۵ و مصاحبه انگیزشی رو هم حتما بخون از تو گوگل 

و یه چیزی اینارو که خوندی و دیدی در جهت هدفت استفاده کن ازش زیاد خودتو الکی درگیر نکن

مثلا من خودم که با اینا آشنا شده بودم هر فکر بدی که به ذهنم میومد فکر میکردم اوه این اثر منفیش میمونه رو زندگیمو و اینا دچار وسواس فکری شده بودم چند وقت هی خودمو سرزنش میکردم که فکر بد تو ذهنم نیاد و اینا در صورتی که واضحا این کار اشتباهه و شما نباید به فکر بد پر د بال بدین وگرنه فکر بد که سراغ همه میاد خلاصه که حواستون باشه درگیر وسواس فکری نشین و استفاده ی مثبت ببرین

بعد از این دو سه روز استراحتی که گفتم یا تو خود همین دو سه روز مستندای راز رو دانلود کن و ببین کتاب ...

عزیزم خودت چی خوندی؟

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
همینایی که نوشتم و معرفی کردم واقعا جواب میدن 

منظورم رشته بود من الان 1 سال مدرک عمومی دکتریم رو گرفتم گلم

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...