2777
2789
یعنی چی؟ 

ن ببین منظورمو درست نگفتم

فک کن وسط ای همه تاپیک یهو میبینه دانشگاه...پوچی..نرفتن

فک میکنه داری بهش توهین میکنی  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عنوانش که حرف بدی نیس. سواد و معلومات تو این زمونه واجبه.  

نمیشه به آدما برچسب بزنیم دانشگاه رفته ها فلان نرفته ها فلان! چه دسته بندی ایه، به نظرم زشته این طور صحبت کردن 

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
استارتر خداییش یک روانشناسی بالینی که دیگه این حرف ها را نداره....یک برقی هوافضایی فیزیک کوانتومی یک ...

شما خودت چی خوندی؟ 

روان شناسی بهتر از رشته هایی که اسم بردی بدرد جامعه میخوره الان بعد از کرونا روان شناس ها باید بحران رو جمع کنن. 

فامیلای ما با این که پارسال رتبه شون از من پایین تر بود رفتن رشته های چرت آزادو پیام نور ولی من یه سال موندم تا یه چیز خوب قبول بشم دانشگاه رفتن که الان کاری نداره آخه

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
استارتر خداییش یک روانشناسی بالینی که دیگه این حرف ها را نداره....یک برقی هوافضایی فیزیک کوانتومی یک ...

خیلی ببخشیدا توام فک کنم سطح مطالعت خیلی پایینه.اگ کمی مطالعه داشته باشی میفهمی ک تو کشورای اروپایی رشته های علوم انسانی  تاپ ترینه.اگ انقدری ک ب جسمتون ارزش قائلین ب روحتون ارزش قائل بودین این حرفو نمیزدین.فعلا ک من تو نی نی سایت و..کلی اختلافات و مشکلای روحی رو میبینم.پس دست کم نگیر کار روانشناسارو😡