2777
2789
عنوان

کیا انابل ۳ رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشششه😂😂  ده قلو های خاله چطورن؟

عاالي فقط خبر ندارم ازشون هنو😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من خبر دارم سلام رسوندن  گفت سلام نازی اند فرهاد برسان😂😍

اووو چه غلطا بهشون بگو كي مياين حالا؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اووو چه غلطا بهشون بگو كي مياين حالا؟

تو راهن 😎😎😂

دیگه توضیحات بیشتر بدم قطع میشم😂

میگما# اینجوری من میگم و یه جورایی یادت میارم نکنه ناراحت بشی ببخش منو دوست دارم بخندیم با هم فقط😀💟😢

هانی خانم هستم 🔫😂
تو راهن 😎😎😂 دیگه توضیحات بیشتر بدم قطع میشم😂 میگما# اینجوری من میگم و یه جورایی یادت میا ...

نه گلم ناراحت نميشم 

ديگه انقدرام بي جنبه و زِپِرتي نيستم كه خواهر😂

حب حله نازززی جونم😂🔫

میزنم میتکونمت الان😂 ناراحت هم شدی مشکل خودته نباید زپرتی باشی😂

😂😂نه نميشم تو سعيتو بكن

ولی اسی به نظرم نبین اگه حالتو بد میکنه من یه فیلمی دوران دانشجویی دیده بودم اتفاقا شبکه نمایشم گذاشته بود جوری ساخته بودن که مثلا واقعا اتفاق افتاده بعدش داخل فیلم،فیلم های دوربین مدار بسته گذاشته بودن یعنی همه توی خونه از ترس بالشو کوسن گاز می گرفتیم.و  از ترس  تا ته فیلم به خودمون خیزیده بودیم.یهو دیدیم شبکه نمایش هی زیر نویس میاد که نترسین بعد فیلم نقدشو میذاریم. و پرده از واقعیت بر میداریم. ببینین نقدو حتما. 

خداشاهده جوری خونوادگی ترسیده بودیم که اگه ده بارم آنابلو احضارو  هر فیلم ترسناک دیگه رو میدیدیم انقدر نمیترسیدیم. کثافتا مستند فیلم مثلا کار کرده بودن که مخاطب قشنگ باور کنه بعد فیلم گفتن کارگردانش دروغ ساخته واقعیت نداره و قسمت مستندهای فیلم بازیگر داشته که معروف نبوده. الانم یادم میاد اعصابم خرد میشه. با اینکه میدونستم چاخان بافتن ولی ناخودآگاه تا چند وقت تنها میشدم وحشت میکردم. من تا بتونم نمیبینم ترسناک. توی روحیه ی آدم تاثیر میذاره. این همون فیلم خوب هست که آدم میتونه باهاش حال کنه خدایی چرا ترسناک آخه. اونم شبا. شب گذاشته بودن😉 واسه من اون خاطره بد مونده.😆

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀