2777
2789
عنوان

💜💛💖💚💙حضرت رقیه(س)

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 146 پست
میشه . منم هر موقع ختم گذاشتین منو تک کنین ؟  1000 تا

مرسی گلم💚💛💖💜💙الهی عاقبت بخیر بشی💕🌸🙏

چشم تگتون میکنم💞الان هم ختم قرآن هست اگر مایل هستید شرکت  کنیدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4235723/ختم-قرآن-در-ماه-رمضان

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مرسی گلم💚💛💖💜💙الهی عاقبت بخیر بشی💕🌸🙏 چشم تگتون میکنم💞الان هم ختم قرآن هست اگر مایل هستید شر ...

ممنونم عزیزم . ببخشید من اینطوری متوجه شدم . یعنی یه جز از قران رو بگیرم و تا اخر ماه رمضون تمومش کنم ؟ 

ممنون عزیزم💜💚💖💙💛خیر ببینی الهی💞💕😍

عزیز دلمی ممنونم که به فکرمی ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ممنونم عزیزم . ببخشید من اینطوری متوجه شدم . یعنی یه جز از قران رو بگیرم و تا اخر ماه رمضون تمومش کن ...

بله گلم💚💛💖💜💙از اول تا آخر رمضان فرصت هست بخونید💞

@چمنگل    

من ۱۴ تا میفرستم

یه بار یه اشتباهی رو تو زندگی انجام میدادم ‌...از حضرت رقیه خاستم دستمو بگیره و دیگه ول نکنه....کمکم کرد واقعا😢😢😢😢

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
من ۱۴ تا میفرستم یه بار یه اشتباهی رو تو زندگی انجام میدادم ‌...از حضرت رقیه خاستم دستمو بگیره و دی ...

مرسی گلم💜💛💖💚💙الهی عاقبت بخیر بشی💞💕

خوش به سعادتت که همچنین بانویی هواتو داره😍