2821
2789

الان تو یه تاپیکی بودم این یادم افتاد، یبار خونم ب شدت بهم ریخته بود انگار توش بمب زده بودن سر اجاق گاز کثیف ظرفا نشسته و...... خلاصه خیلی ناجور بود خونه برادرشوهرم بالای خونه ماعه، برادرشوهرام جاریام خواهر شوهر مادرشوهرم تصمیم میگیرن بیان خونه ی اینا. اینا میرسن میگن حالا ک تا اینجا اومدیم بیایم به اینا یعنی ما سر بزنیم خلاصه میان درو میزنن فک میکنید چی میشه؟ 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

انقد بدم می آد از مهمون سر زده

خونه ی مادرمم رفتنی خبر میدم قبلش

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد بدم می آد از مهمون سر زده خونه ی مادرمم رفتنی خبر میدم قبلش

نمیخواستن بیان مثلا خواستن احترام بذارن نگن رفتن خونه این یکی داداش ب ما محل نذاشتن وگرنه برادرشوهرم اینا خبر داشتن مهمون میخواد بی‌اد

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

خداروشکر خداروشکر خداروشکر خونه نبودیم هرچی در زدن نبودیم وگرنه من میمردم از خجالت اونم جلو جاری واااایییی خدا

هیچی میان ب ات تمیز هم میکنن 

وای خدا. خدانکنه همچین اتفاقی بیوفته 

از همونجا هدایت به حیاط و پیشنهاد عصر نشینی و پذیرایی در هوای آزاد و نفسی تازه کردن و خداحافظی

وااایییی😂

خداروشکر خداروشکر خداروشکر خونه نبودیم هرچی در زدن نبودیم وگرنه من میمردم از خجالت اونم جلو جاری واا ...

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز