2777
2789
عنوان

اول داداشی بعد اقاشی

4597 بازدید | 240 پست

به این جمله اعتقاد دارید که مگیه اول داداشی بعد اقاشی، من نمیدونم چه اتفاقی تو مغز پسرا میفته که اول ادمو مثل خواهر میبینن بعد یهو ابراز علاقه میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن گلم اول داداش بعدش‌‌‌‌‌‌.....‌‌یواش😒😒😒

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

تجربه نکردم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره عشق ما هم همینطوری شروع شد 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

حالم بهم میخوره از این پسرایی که تا بهشون میخندی میخوان رل بزنی باهاش 

آدم نمیتونه ی دوست ساده داشته باشه 

چرا انقدر پسرای ایرانی بی جنبن 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز