2777
2789
عنوان

خیلی نا امیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست
عزیزم اگه خدا بخواد و صلاحت باشه در هر صورت شرایطش برات جور میشه اگه هم نه حتما خدا چیز بهتری برات د ...

اصلا به صلاحمم نباشه فقط میخوام بیاد چون من اصلا کس دیگه ای رو دیگه نمیتونم قبول کنم..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا به صلاحمم نباشه فقط میخوام بیاد چون من اصلا کس دیگه ای رو دیگه نمیتونم قبول کنم..

گل من تقصیر خودته .....مثل من بها دادی پررو شده هار شده وگرنه اگه عاشق باشه هر جوری شده باشه ولت نمیکنهههه ....دقیقا مثل منی.....با واقعیت کنار بیا اگه دوسش داری بزار اونجور که خوشحاله ارامش داره باشع .....ببین من خودم هر کاری براش کردم هی رفت و برگشت تا اینکه الان دو ماهه کلا رفته تقصیر خودم بود .....چرا چون هارش کردم پررو شد فک کرد هر کاری کنه هستم .....ادما ی روزی ب زندگی هم برمیگردن سگ محل کن ...برمیگرده .برگشتم برین بهش ....رفت دوباره میاد دوباره برین بهش .انقدر این کارو کن تا ادم بشه 

اگه ۷۸ ی هستی مال سنت هم هست ......مثل من.....میگذره همه تو این سن عاشقن .....البته من ۵ ساله عاشقم و چشمم کسی دیگه رو نمیبینه

یه راهی هست من یکی از دوستانم در همین شرایط بود هیچی رفت بهش گفت با من ازدواج کن. یعنی خواستگاری کرد ...

اون میگه از خدامه ، اما خانوادت عمرا منو بدن که همینطورم هست و قبول نمیکنن

از کی عاشق شدی؟؟ چند ساله؟

من ۲۰ سالمه ..۱۶ سالگی عاشقش شدم 😛😣اولا بهم خیلی پیشنهاد میداد قبول نمیکردم چون سنش زیاد بود نسبت به من تا رفت شهرستان پیش پسرعموش موند بعد کم کم حس کردم دارم دیوونه میشم تا اینکه بعد دو سال اومد تهران باهم دوست شدیم و یک سال و دو ماه باهم بودیم ....اما چ فایده فک میکردم دوسم داره خودشم میگفت دوست دارم به فکرتم ولی دروغ میگفت گفت اخلاقام بده و رفت 😊