2777
2789
عنوان

یکی منو از این حس لعنتی نجات بده😕

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 28 پست
نمیدونم واقعا   فکر میکنم خیلی ضعف از خودم نشون دادم که سزارین رو انتخاب کردم

فکر میکنی طبیعی زایمان کنی همه برات کف میزنن؟نه تو میمونی و همورویید بیرون زده و واژن داغون...عزیز من سزارین تنها گزینه برای شما با وجود این بیماریه.اینجا اروپا نیست ایرانه...

261سابقم...
من دوستم هیچ مشکلی نداشت ،بعد زایمان هموریید گرفته بیچاره داغونه برو سز 

مامانمم همینو میگه میگه من قبل زایمان همورویید نداشتم به این روز افتادم میگه تو که از همین الانشم داری وای به حالت میشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی همورویید دلیل قانع کننده ای هست برای سزارین؟ فقط از یه چیز سزارین خوشم میاد که مطمئنی بچه صحیح ...

دلیل محکم و موجه...خواهر من بدون هیچ مشکلی بواسیرش زد بیرون حین زایمان و افتادگی رحم هم پیدا کرد که پنج سال پیش هردو رو جراحی کرد و چقدر هم عذاب کشید طفلی

261سابقم...
فکر میکنی طبیعی زایمان کنی همه برات کف میزنن؟نه تو میمونی و همورویید بیرون زده و واژن داغون...عزیز م ...

نظر دیگران مهم نیست برام

خودم نمیدونم چرا این حس بد رو دارم نمیدونم شایدم به خاطر همین بارداریه این حس و حاله م

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
مامانمم همینو میگه میگه من قبل زایمان همورویید نداشتم به این روز افتادم میگه تو که از همین الانشم دا ...

راست میگه بخدا خیلیا میگن داغون شدن ،مگه میشه زایمان راحتی کرد اخه هرچقدرم راحت باشه بازم خیلی سخته ،گلم برای باردار شدنـمنم دعا کن مرسی،انشاالله ب سلامتی نینی بیاد بغلت

دلیل محکم و موجه...خواهر من بدون هیچ مشکلی بواسیرش زد بیرون حین زایمان و افتادگی رحم هم پیدا کرد که ...

مرسی عزیزم

میرم تو این تاپیک های زایمان طبیعی دو دل میشم

نظر دیگران مهم نیست برام خودم نمیدونم چرا این حس بد رو دارم نمیدونم شایدم به خاطر همین بارداریه این ...

من به خواست خودم سزارین شدم و خیلی هم راضی بودم.الان حتی جای بخیه هامم معلوم نیست خداروشکر.

261سابقم...
راست میگه بخدا خیلیا میگن داغون شدن ،مگه میشه زایمان راحتی کرد اخه هرچقدرم راحت باشه بازم خیلی سخته ...

مرسی عزیزم

انشاالله شما هم به زودی باردار بشید🤲❤

من به خواست خودم سزارین شدم و خیلی هم راضی بودم.الان حتی جای بخیه هامم معلوم نیست خداروشکر.

بعد عمل خیلی درد داره؟ و اینکه شکمتون مونده؟

مرسی عزیزم میرم تو این تاپیک های زایمان طبیعی دو دل میشم

بله زایمان طبیعی برای خانومهای سالم شاید مشکلی نداشته باشه یا حداقل عوارضش کمتر باشه.هیچوقت خودتو با دیگران مقایسه نکن با توجه به توانایی و شرایط بدنی خودت تصمیم بگیر.فرزندت یه مادر سالم میخواد

261سابقم...
بعد عمل خیلی درد داره؟ و اینکه شکمتون مونده؟

درد من کلا یک روز بود که تو بیمارستان یه سره مسکن میدادن .من اومدم خونه هیشکی پیشم نموند خودم کارامو انجام دادم.شکم که خب بعد زایمان مثل قبل نمیشه ولی اگه شکمت رو ببندی و سردیجات نخوری و رژیمت رو رعایت بکنی بزرگ نمیمونه

261سابقم...
درد من کلا یک روز بود که تو بیمارستان یه سره مسکن میدادن .من اومدم خونه هیشکی پیشم نموند خودم کارامو ...

مرسی عزیزم❤

نمیدونم تو بعضی تاپیک ها هم میبینم خیلیا زایمان طبیعی راحتی داشتن و میگن حس خوبی داره وقتی بچه به دن ...

ان شاءالله که حس خوبی باشه برات

من که اون حس رو نداشتم زایمانم تموم شد از نظر روانی انقد داغون بودم که به پرستار گفتم یه ارامش بخش بزن من بخوابم 

فک کنم بستگی داره روحیات  فرد و تلقیناتی که میدن به آدم

ان شاءالله در هر حال چه طبیعی چه سزارین حست بهترین حس دنیا باشه و فرزندت صحیح و سالم باش