2777
2789
کاش لااقل یه کاری کنن پولی که میگیرن حلال شه..تو مدرسه اعصابت خورده..الان که تو خونه نشستی..‌و سر و ...

ببخشید استارتر جون اینم کامنت اخرم میذارم میخوام مزاحمت نشم هی گله کنم؛؛ اما اینو رو هم بگم که اون روز داشت درس میداد معلم ریاضی بعد سکوت تو گروه بر قرار بود از لحن بد این معلم ؛؛؛معلم گفت هستین یا نه براخودم که درس نمیدم زووووود اعلام حضور کنید؛؛؛ بچه ها شروع به اعلام حضور کردن دختر منم گفت من فلانی هستم حاضر یه دفع گفت خب هستین که هستین مگه من گفتم نیستین من گفتم ویسا میر سه یا نه ؟به والله اگر دروغ بگم دخترم همچین گر گرفت عین اسپند رو آتیش شد روح و روان بچه ها رو تخریب میکنه

ببخشید استارتر جون اینم کامت اخرم میذارم میخوام مزاحمت نشم هی گله کنم؛؛ اما اینو رو هم بگم که اون رو ...

الهی بمیرم..چه آدم نفهمیه!اعتماد به نفس بچه رو داغون میکنه....

بهش بگید همه معلما این طور نیستن..این با خودش مشکل داره حتما..

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه انتقادی دارم اومدم یه درد و دل بکنم دخترم هفتمه؛؛بسیار درسخون و مسئولیت پذیر یعنی اگر دوستی هم ...

خودتون تماس بگیرید با مدیر.اگر تنیجه نگرفتین اداره آموزش و پرورش اطلاع بدین.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کلاس شیشمی چیشد من نفهمیدم توصیفی چ جوریه 

یعنی امتحان نهایی ندارن که نمره بهشون بدن..مثل بقیه ابتداییا از عالی و نیاز به تلاش و .....وضعیتشون رو اعلام می کنن

تو نت بزنيد اخبارش هست عزيزم دكتر خدايي ديروز اعلام كرد

مرسی گلم

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
از کجاش این برداشت رو کردی؟ نوشته امتحان نهایی حضوریه، یعنی فقط سال آخر دبیرستان

نوشته امتحانات نهایی دانش آموزان....اینجوری بود می نوشت نهایی دانش آموزان یازدهم....بعد گفته چون امتحانات همزمان نیستن یعنی دهم یه روزه،یازدهم یه روز...وگرنه نهایی ها که باید همزمان باشن....

به غیر از ابتداییا که کارنامه توصیفی دارند به نظر من از بقیه حضوری امتحان می گیرن