۷۷mahsa مدیر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 391 عنوان جنین عرضی | مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 23 پست کسی بوده جنین عرضی داشته باشه هفته ۱۶ جنینم عرضیه و سمت چپم درد میکنه و یهومیگیره میشه راهنماییم کنین که عادیه یا نه چندروز دیگه وقت دکتر دارم تااون موقع گفتم از شما کمک بگیرم 1399/01/30 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۷mahsa مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 391 نه تاثیری نداره کلا دکتر تخمدان ببینه میگه دختره بیصه پسره والا تو سونو نمیچرخید بعد کلی اذیت کرد پاهاش مشخص نمیشد تکون میخوردا اما فوری باز میومد سر جاش.گفتم شاید تو تعیین جنسیت هم موثر باشه
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14209 یکی منو متقاعد کنه توسونو سرش تو لگن بود حرکت میکنه دقیقا کنارمعده ام وازطرفی دوطرف پهلوهام جمع میشه گاهی این دقیقا کجاس وچیکارمیکنه به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
۷۷mahsa مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 391 یکی منو متقاعد کنه توسونو سرش تو لگن بود حرکت میکنه دقیقا کنارمعده ام وازطرفی دوطرف پهلوهام جمع میشه ... ننوشته توسونو؟؟
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14209 ننوشته توسونو؟؟ نه به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
سفا عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1 منم جنینم عرضی هست . دقیق همین مشکلاتو داشتم و خوابیدم برام زجر آوره ولی دلیلشو نمیدونستم . الان که رفتم سونو 32هفته فهمیدم جنین عرضی عستش
۷۷mahsa مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 391 منم جنینم عرضی هست . دقیق همین مشکلاتو داشتم و خوابیدم برام زجر آوره ولی دلیلشو نمیدونستم . الان که ... من ۲۸ هفته رفتم سفالیک شده دیگه عرضی نیست اگه عرضی بمونه حتما باید سزارین شی
ninigooli عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 487 منم جنینم عرضی هست . دقیق همین مشکلاتو داشتم و خوابیدم برام زجر آوره ولی دلیلشو نمیدونستم . الان که ... جنین شما چرخید یا همونجوری موند
مامان__آلا عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 28 منم جنینم عرضیه خیلی اذیتم شکمم تیز شده ب جلو خداکنه جنسیت و درست گفته باشه چون ننوشته تو سونو
ناخن_بلند_واه_واه عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 2905 منم جنینم عرضی هست . دقیق همین مشکلاتو داشتم و خوابیدم برام زجر آوره ولی دلیلشو نمیدونستم . الان که ... عزیزم شما زایمان کروین؟؟ از سال ۹۶ اینجام 😍تعلیق شدم 😒😢 اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷