2777
2789

بچه ها حالم خوب نیست اصلا سعی نکنین راضیم کنین برم عذرخواهی اصلاا 

سه روز پیش عقد داداشم بود دوماه مادرم افتاده رو زمین و رو تخته یک ماه خودمو خواهرم به خونه میرسیدیم خودمون کارارو میکردیم اشپزی خونه تکونیو.. عمم یکماه بعدش اومد خونمون و تازهههههه متوجه شد مادرم مریضه و دیسکش عود کرده این تا فهمیدددد اوللل از همهه کلل محله رو پر کرد کلللل محلههه جوریکه سره کوچه که بعضی زنا میشینن حرفشون شدیم ماا عمم هر روزز بعدش میومد و اشپزی میکرد ناهار درست میکرد و پای مادرمو چرب میکرد 

کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرش .....ولی آهسته میگویم خدایا بی اثر باشد                                                                                                                                                                                      {{ هدف زیاد دارم واسه رسیدن بهشون یه صلوات مهمونم کن بزرگوار }}

خب

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هااا بچه جایی رسید که اینقدرر خودشو زن خونه میدونست که وقتی میرفتیم تو اشپزخونه میگفت داری چیکار میکنی اینو چرا اینجور کردی این چیه و صددددتا غر و توهین وقتی باهاش حرف میزدم وسط حرفم یهو میگف خب خب اینقدر حرف نزن بیا این کارو بکن یا بسته پستی واسمون میومد من با صدتا دعوا میتونستم بسته پیتی داروهای مادرمو باز کنم وقتی مهمون میومد واسمون سر بزنن واسه حاله مامانم جلو جمع میگفت به منو خواهره ۲۰سالم برین میوهبیادین اینو بیارین اونو بیارین

کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرش .....ولی آهسته میگویم خدایا بی اثر باشد                                                                                                                                                                                      {{ هدف زیاد دارم واسه رسیدن بهشون یه صلوات مهمونم کن بزرگوار }}

داداشم یک کیلو میوه میگرفت چون مهمان قبلش نمیومد واسه مادرم که بخوره یکم جون بگیره اون میوه ها ماهی های هرچییی بگین در میاورد مثلا جاری مادرم میگفت ماهی دلم میخواد و وقت مکردم بگیرم اگر عمم بفهمید ماهی هست مادرم تا میگفت یکم بهش بده میرفت کللل ماهی های که خالم اورده میداد بهش  بچههه ظرفااا همهه جرم گرفته اینقدرر کثیف بود اشپزخونه و خونه که وقتیی دست میزدی باز اون میرفت کثیف میکرد همون ظرفای کثیفه جدم گرفته رو میاورد جلو مهمونا 

داداشم یک کیلو میوه میگرفت چون مهمان قبلش نمیومد واسه مادرم که بخوره یکم جون بگیره اون میوه ها ماهی ...

اوه اوه از اینجا دیگه  اوضاع از کنترل خارج شده 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

وااااای من عموم یه هفته اومد خونمون از حررررررص کشتمون..... واااای بی اجازه بابام کارتشو برداشت و رفت بنزین آزاد زد درجاییکه بابام کارت سوختش پر بود، بعدم ماشینو برد کارواش و یسری خرج الکی ک نگم بهتره.... 

ب مامانم میگفت چرا تو خونتون پسته و بادوم و آجیل ندارین؟؟؟؟ یا مثلا ساعتها میرفت تو حموم نمیومد، از بابامم بزرگتره ولی خعلییییی خل و نفهمه

هر بار مادرم حرف میزد با پدرم دخالت میکرد تا ما با مادرمون حرف میزدیم دخالت میکرد جلو مادرم صداشو میبرد بالا رومون نکن این کارو نمک نریز اینقدر ظرفارو ازشون استفاده نکن کثیف بشن بچه ها خیلیی دو رنگه و با سیاسته جلو پدرم ادعا میکرد ما به فکر مادرمون نیستیم نمی دونه ما درس و دانشگاه داریم داریم میخونیم یه جوری وانمود میکرد که ما همش تو گوشیم بچه ایم نفهمیم شبی که فرداش داداشم قرار بود عقد کنه مادرم میگه میخوام زمین بدم بهتون و اینا واسه ایندتون واسه خودتون پدرمم میگه میخوام فلان تیکه زمینو فعلت بدم بهتون بعدشم کل رمینارو دیگه بین خودتونو داداشتون تقسیم کنین و اینا یهو عمم برکشته میگه شما زمین واسه چیتونه شما زمین برای چیه شما میخواید شوهر کنین همش واسه مهدیه اون خونه ویلاییه شیراز واسه مهدی اینم مهدی اونم مهدی 

بچه خب خب نکنین بخدا میخوام بگمممم بعد که گفتم جواب کامنتا هم میدم 

خلاصه بعد که رفت زدم خودمو خوارم به سیم اخر رفتیم پیشه بابام گفتیم این چه طرزشه بخدا خونه شده اشغال دونی با زباله دونی فرقی نداره ظرفارو از بس کثیف میشوره پره لکه و جرم گرفته فرش اشپزخونه رو ما عید شسته بودیم همهههه چی روش ریخته جرم گرفته راه میریم از بس کثیفه که نمیتونیم قدم بزنیم میریم تو حیاط به گلا اب بدم میاد دعوا راه میندازه تو زدی حیاطو کثیف کردی ما تا بحال کی خونمون کثیف بوده کلل زنای همسایه و دوکوچه اونور تر حرفمونو میزنن مادرم حالش خوب نیست یکی یکی زنگ نیزنه خواهراش میان حاله مادرمو ببینن و برن جمعا ۲دقیقه میان سرک میکشن و تو هال پذیرایی یه پچ پچی میکنن و میرن همش پیشه دعانویسا و فال گیرا میره دعا به خورده مادرم میده