2777
2789
عنوان

سوالی دارین بپرسین💖

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 103 پست

واقعا سوال مهمی دارم 

نمیتونم ی کاربرو تگ کنم چرا

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
واقعا سوال مهمی دارم  نمیتونم ی کاربرو تگ کنم چرا

جانم عزیزم💝

@بزن بعدش میاد کاربری

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال معمولا گربه ها چندتا بچه حاملن؟اخه یه گربه گاهی میاد لب دیوار بچه سقط شدش ازش اویزون بود بعد نمیدونم کجا افتاد میخوام بدونم امکان داره بازم داشته باشه ایشالا😂

فداتبشم عشقم🤩 حذف نکردن که..هنوز هستی..بزن روش ببین @کیوبر    

یاخدا برگشتم من😍😍😍😍

باورذمیکنی همه نی نی یارا رو گفتم

کفتن تماس باما برو

رفتم جواب ندادن 

دوباره حیمیل زدم و پسورد نوشت تعلیق شده😂😂😂بنظرت با این اکانت باشم یا اون؟

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
یاخدا برگشتم من😍😍😍😍 باورذمیکنی همه نی نی یارا رو گفتم کفتن تماس باما برو رفتم جواب ندادن  ...

آرررره ببین چه خبر خوبی دادم بهت🤩😂😂

با این باش...حس بهتری داره اسمت و پروفایلت😻💖

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
سوالم اینه از مشاوران نی نی میخوام سوال بورسم میگه برچسب یا هشتک لازم هرچی میدم قبول نمیکنع شما میدو ...

نمیدونم والا

بورس# شاید کارذکنه واستون

آرررره ببین چه خبر خوبی دادم بهت🤩😂😂 با این باش...حس بهتری داره اسمت و پروبایلت😻💖

اره😂😂

چخبر خوبی ممنونم

حیواناتم کرو نا میگیرن مثل مرغ و گوسفند و ...؟از گوشتشون به ما منتقل میشه؟

والا این جریانش طولانیه ولی میگم

سگ سه تا گفتن مثبته و فوت شدن دلیلش کرونا نبود

گربه دوتا گفتن مثبته و منفی شد

نه نمیشه منتقل

تنها راهش اینه یه انسان کرونایی به پرنده یا گوسفند یا.... دست بزنه

بعد یه انسان دیگه برداره همونجا دستشو بذاره و به صورتش دستشو بماله امکان انتقال وجود داره تو این شرایط