2777
2789
عنوان

اینو الان دیدم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 64 پست
ما شانس ندااشتیم اگه میکشیدیم نهایتا خمسه میومد پدرمون میشد😄

بده مگه؟

همین قیافش یادت میومد خندت میگرفت 

انگیزه زندگی میشد😂 شوخی#  

جدا از بحث مادیش 

کلا خدا سایه هیچ پدری رو از سر بچه هاش کم نکنه

وااااا🙁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 خمسه خوبه ک عمو قناد رو تصور کن😂😂

عمو قناد که خیلی خوبه😍  

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
خدا رحمت کنه سردار سلیمانی رو یادمه صبحش اومدم تا سایت تاپیک ها رو دیدم نوشته بودن سردار چ زود ر ...

چرا این فکر رو کردی🤔

همیشه هرکی میگفت سردار منظورش شهید سلمیانی بوده از قبل شهادتشون هم همینطور بود

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
نه باباااا خدایی 😪منم پول داشتم همه اینکارا رو میکردم☹

آره تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود 15 تا پسر دارم 8 تا دختر.من که از خودم مطمئن نیستم اگه جاش بودم این کارو میکردم یا نه آخه 23 تا بچه خیلیه

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 خمسه خوبه ک عمو قناد رو تصور کن😂😂

اره 😄😅😅🤣🤣🤣🤣اون حواسم نبود اصلا.

خدایا ببخش قصد مسخره کردن ندارم😃

دقیقا همون لحظه که نیاز داری با یکی حرف بزنی تا چشم کار میکنه کسی نیست ..❤❤❤❤❤❤❤
چرا این فکر رو کردی🤔 همیشه هرکی میگفت سردار منظورش شهید سلمیانی بوده از قبل شهادتشون هم همینطور بو ...

نه من تو اینستا هم سردار میزنم سردار ازمون میاد 

منم فکر میکردم سردار ازمونو میگن🤔

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
من ندوست😑

😑😑من خیلی دوس 😍😁

چرا این فکر رو کردی🤔 همیشه هرکی میگفت سردار منظورش شهید سلمیانی بوده از قبل شهادتشون هم همینطور بو ...

میدونی سر صبح بود.... تازه بیدار شده بودم... بعد تو خونه مسابقه فوتبال میشد.. میگفتن سردار ازمون... این ملکه ذهنم شده بود.... تصور اینکه سردار سلیمانی باشه اصلا نبود تو ذهنم.. 

نه من تو اینستا هم سردار میزنم سردار ازمون میاد  منم فکر میکردم سردار ازمونو میگن🤔

اینستا 😐😐😐😐😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧