2777
2789
یعنی سوم ماه؟یعنی 3 روز دیگه؟

ببین گلم هم میتونی از کیت استفاده کنی

هم محض احتیاط از بعد از پاکی یک شب درمیون اقدام کنی

ولی اگه میخوای تخمک گزاری تو حساب کنی شما وقتی پاک شدی یک هفته بعدش تخمک گزاریته 

💙 آریای من 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه اسی از روز ۱۱ زدم امروزم روز چهارده  از چپ به راسته دوستان

دوره هات چند روزست اون وسطیه پررنگ تره .منم رفتم دکتر ازم تست کیت گرفت گفت امشب که مثبته فرداش اقدام کن با پس فرداش که من الان باردارم البته خودمم گفتم یه سونوهم بدم بد نیست که فولیکول خوبم داشتم

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
دوره هات چند روزست اون وسطیه پررنگ تره .منم رفتم دکتر ازم تست کیت گرفت گفت امشب که مثبته فرداش اقدام ...

ب نظر خودم اخری پر رنگ تره ها

چون خط بالایی ک خط کنترله مهم خط پایینی است

💙 آریای من 💙
روز سیزدهم ،ولی برا بچه دارشدنت از روز یازدهم تا شونزدهم اقدام کن

ممنون گلم،لطف کردی😘

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
۲۸ روزس گلم سونو نرفتم یعنی امکان داره فولیکول کوچیک باشه؟

اره احتمالش هست چون من یه سری اقدام کردم کیتمم خیلی خوب بود ولی باردار نشدم سونو هم ندادم اونموقع فقط با کیت فهمیدم ،ولی اینبار سونو هم دادم که گفت فولیکول خیلی خوب داری میتونی اقدام کنی البته قبلش دکتر به منو همسرم مولتی ویتامین و فولیک اسید۵ براهمسر وفولیک یک براخودم داد با قرص ویتامین سی برا همسر هیچ مشکلی هم البته نداشتیم که با یه بار اقدام گرفت 

ب نظر خودم اخری پر رنگ تره ها چون خط بالایی ک خط کنترله مهم خط پایینی است

اره اره من یه لحظه برعکس دیدم ،دکتر من میگفت سونو بهتره بدی ببینی فولیکول درشت داری که سریع بگیره یانه 

اره اره من یه لحظه برعکس دیدم ،دکتر من میگفت سونو بهتره بدی ببینی فولیکول درشت داری که سریع بگیره یا ...

قربونت گلی خیلی لطف کردی جواب دادی خدا تو دلی تو حفظ کن برای منم دعا کن😍

💙 آریای من 💙