2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 47557 بازدید | 1328 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین یجوری بعضیا از زایمان حرف میزنن که انگار بچه قراره از یه راه غیر طبیعی دنیا بیاد در حالی که اسم ...

وای مرسی از انرژی مثبتت من فک کردم کلا درده

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بله عزیزم، شیرین و قابل تحمله. دوست داشتی بخون خاطرمو. من هر روز بهش فکر میکنم و مرور میکنم اون روز رو. حتی دردش هم یادآوری میکنم

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
بنظر من که تجربه داشتم طبیعی بی درد بهترع

دکترمم میگه بهترین نوع زایمانه 

اصلا با سزارین موافق نیست 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بنظر من که تجربه داشتم طبیعی بی درد بهترع

میشه از زایمان طبیعی بی درد توضیح بدین؟ ینی هیچ دردی نداره؟ هزینه اش فرق داره با طبیعی معمولی؟

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد😊
من یبارراهنمایی بودم سوختم همه برام گریه میکردن خودم بیخیال بودم دردمو میخوردم😂😂 سوختگیشم نسبتا عم ...

از الان بهش فکر نکن ریلکس باش هر چی پیش آید خوش آید وقتی هم به دنیا بیاد دغدغه میشه شیر و پوشک و واکسن و تب و هزار تا چیز دیگه الان روز ای خوشته عزیزم 🌹

من نه منم نه من منم😎
وای عزیزم  علتش چی بود؟! کوچولوت چطوره ؟!

راستش هر کس یه چیزی گفت . به خاطر بی فکریه دکترا تو هفته ۱۸ متوجه شدم دهانه رحمم بازه و کیسه اب زده بیرون . خلاصه بیش از ده تا بیمارستان رفتم ولی قبولم نکردن . میگفتن بزار دفع بشه . بالاخره خاتم الانبیا قبولم کرد . سرکلاژ شدم و تا هفته ۲۳ دردام شروع شد و جفتم ترکید . یکی گفت عفونت واژن و رحم بوده . یکی گفت عفونت نخ سرکلاژ بوده . یکی هم گفت کلا نارسایی دهانه رحم داری مادرزادی . 

بچه ها نموند دیگه جلوی چشمم فوت کرد . چقدرم درد کشیدم 

خانمایی که زایمان طبیعی داشتین میشه درد رو توصیف کنید که کجا ها درد میکنه؟؟؟؟؟ 

‌اینکه اون برشی که از واژن تا مقعد میزنن درد داره؟؟؟؟

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد😊
پس برم پیشش خودش سز کنه مادرم میگ تو جون نداری طبیعی ییاری مریض میشی

والا من و جاریم با هم زایمان کردیم اون سز من طبیعی اینقدری که من بعدش برا بخیه هام درد کشیدم اون نه تازه درد زایمانم نکشید من واقعا از طبیعی ترسیدم چون بعدش خیلی ازم خون رفت و دوساعت لرز شدید داشتم و شبش تب کردم و از تخت نمیتونستم بیام پایین همش میگفتم پس چی بود میگفتن طبیعی فقط درد زایمان داره و بعدش راحته 😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘