ببین این حرف رو کسی داره بهت میزنه اه تجربه های زیادی داره. من هم اول فکر میکردم روحهه تا اینکه پرس و جو کردم. بهم گفتن روح نمیتونه تو این دنیا راحت در حال رفت و امد کنه. اون جن هستش. که از نوع مسلمانه. احتمالا هم جن همون خونه است، اگه اون رو به ثورت دود سفید یا خاکستری میبینید مطمئن باشید خودشه
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یبار بچه بودم رفتیم روستا شب توحیاط من و دخترشون نشسته بودیم بقیم بیرون جلو در یک دفعه از طویلشون یه بز با یه بوقلمون اومدن بیرون که باهم حرف میزدن ما فقط جیغ زدیم انقد جیغ زده بودیم که صدامون درنمی اومد از ترس مثل بید میلرزیدیم اونجاییم که رفتیم حتی یه مرغ نداشتن چه برسه به بزو بوقلمون هیچ حیونی