2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم تمام خانوادم مچشون خوبه الامن ،خیلی ریز انگار دست یه دختره ده سالست،هروقت میخوام النگو یا تکپوش ...

ولش کن نظر بقیه رووووو ،مهم اینه که خودت راضی باشی

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️
من مچم یکم از نخ کلفتتره☹️دستام ظریف نیست ولی🤓 منوزنم تاهشتادم رفت توبارداری مچم تپل نشد

من با اینکه کلی کار میکنم بازم مچم چاق نشده

وا چراحرف بارت کنه مگ دست توئه ناراحت نشی ولی شوهرت خیلی بیشعوره

اره واقعا یه بار پیشه طلافروشه گفت تو اصلا مچ نداری خیلی بهم برخورد دفعات دیگه هرچی گفت بریم باهم طلا بگیریم گفتم نه 

اووووف فکرکردم فقط من این مشکلو دارم ،میبینم تعدادمون زیاد کاشکی انجمن مچ لاغرهارو هم داشتیم😁

خخخخح اره زیاده ،ادمای قدیم اینجوری نبودن ،الان مثلا مامانم و خاله هام و عمه هام تمشون مچاشون چاقن ،ما امروزیا النجوری شدیم بخاطر اینکه بهمون نرسیدن ،کلسیم اینا بهمون کم دادن 

میدونی میگن ایتخون بندی هرکسو باید ارمچ دستش ببینی ماهاکلاظریفیم خیلیم قشنگه اتفاقا

اره اون روز مچ دستمو متر میکردم دیوونه شده بودم 

خخخخ خدانکشت.ولی فکرنکنم کسی مچ دستش ب ظریفی من باشه باورکن

فکر کنم با ورزش یکم بهتر میشه ،درست که چاق نمیشه اما بهتر میشه یکی دوسانت روش میاد