2777
2789

خب چراخودتون ماساژ نمیدین؟ منم عمل کردم ولی کرمانشاه یطرفش یکم قوز داشت دکتر بافشار زیادددد ماساژ میدادبه خودمم گفت دائم ماساژ بده الان خداروشکر رفع یه کوچولو مونده اونم فعلا ماساژ میدم تاببینم میره یان

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا الکی میترسونیش ،اصلا عمل سختی نیست ،نه درد داره نه ترس،میری خوشکل میشی میای ب همین راحتی😌

بله عین اب خوردنه بیهوشی وعمل همش حرفه ی مشت چرت وپرته 

اسی برو ک خوب داری میری بوخوشگل شوبیاخخ

میترسم بدتر شه

ن نترسرمن دکترم آموزش داد چیکارکنم الان دائ ماساژش میدم تااستخونش نرمه باید ماساژبدی 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
براي منم يطرفش قوز داره دكتر گفت دست نزن بهش اصلا ميرفتم پيششم ماساز نميداد فقط فشار ميداد بدتر باد ...

نمیدونم چرا کاردکتر همیشه باهم فرق داره یکی میگه چسب تاشیش ماه یکی میگه دوماه من حتی شنیدم بعضی دکتر میگن ده روز...

این ماساژم دکتره من تاکید داشت حتما انجام بدم که خداروشکرتاثیرم داشت قوزش برطرف شد فقط ی کوچولو مونده اونم مشخص نی اصلا

چطوري ماساژ ميدادي؟به مني كه يكسالو سه ماهه عمل كردمم جواب ميده بنظزت؟😭😭😭😭

فکرنکنم دیگه 

من بعداز پونزده روز گفت شروع کن یک انگشتتو بزار اونطرفی که قوز نداره اون یکی انگشتتم بزار اون طرفی که قوزداره فشار بده باقدرت وگفت اصلا به نوک بینیت دست نزن که غضروفه

فکرنکنم دیگه  من بعداز پونزده روز گفت شروع کن یک انگشتتو بزار اونطرفی که قوز نداره اون یکی انگ ...

فقط گفت اونطرفی که قوزداره باید فشاربدی هاا

اون یکی انگشت حالت اهرم داره 

مشخصه