فعلا در حال برسیه مثل اینکه بخاطر کرونا رستوران این اقا بسته شده بوده میاد بغل دسن باباش تو میوه فرو ...
وا سر پول
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
پول ازین بدتراهم قراره سرمردم بیاره من وقتی دیدم سرپول مادره اوکیه دخترشوبه یه پیرمردداددیگه ...
من خودم درگیر خیلییییییی چیزا و داستانا که همین اخیر پیش اومد سرپول بودم کلی تهمت و بی انصافی ولی دیگه طرف بیاد آتیش بزنه برادرشو خیلی سنگینه😐
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من خودم درگیر خیلییییییی چیزا و داستانا که همین اخیر پیش اومد سرپول بودم کلی تهمت و بی انصافی ولی دی ...
حسادت هست بین عموهاو عمه هامم هست یا خوبن یا پشت هم حرف میزنن الانم که دخترعموم شوهر کرده عموم قهر کرده چرااا چون میگه دخترم شوهر کرده همه حسودیتون شده😐
حسادت هست بین عموهاو عمه هامم هست یا خوبن یا پشت هم حرف میزنن الانم که دخترعموم شوهر کرده عموم قهر ک ...
ای بابا اخه این کارا چیه بخدا ارزش نداره دنیا دوروزه ادم الان بخابه معلوم نیس ی ساعت دیگه پاشه یا ن