2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو😔😔😔😔

281 بازدید | 27 پست

سلام امیدوارم خوب باشین 

تقریبا دوماهه موهام به شدت میریزه

روزی دقیقاااا ی مشت 

حجم موهام یک پنجم قبلن شده 

دارم کچل میشم 😢😢

کسی هس تجربه ای داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من دکتر رفتم چهار تا امپول نوشت با چند بسته قرص اهن و قرص زینک البته کوتاهی از منه که همیشه نمیخورم.ولی هنوزم ک هنوزه‌موهام زیاد میریزه:(

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

اتفاقا ی ساعت پیش ی خانومی تاپیک زد گفت کاملا داشته کچل میشده انقد ک میریختن موهاش و هرچی دکتر رفته فایده نداشته 

میگفت تخم شنبلیله اسیاب کرده روزی دوبار خورده خوب شده و دیگه موهاش نمیریزه 

شما اول ازمایش بده شاید کم خونی اگه نبودی تخم شنبلیله بهترین راهکاره

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
منم اينطوري بودم وحشتناك موهام ميريخت ,اما موهامو نجات دادم 

چطوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

منم الان داشتم سر همین موضوع غصه میخوردم😩😩😩

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
يه لوسيون ضد ريزش هست به اسم لوسيون نلا,nella.عاليه ريزش هورمونيم باشه جواب ميده.من خيلي هزينه كردم ...

جدی منم میگیرم‌انشالله که موهام نریزه اخه خیلی کم‌پشت شده و‌چند سالیه ک رشد نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدی منم میگیرم‌انشالله که موهام نریزه اخه خیلی کم‌پشت شده و‌چند سالیه ک رشد نداره

منم موهام بشدت ريخت و رشدش قطع شد با اين لوسيون الان از هر لحاظ عالي شده ,به هر كي معرفي كردم جواب كرفته انشالله شماهم خوب بشه موهات