بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکاری میکنی بکن فقط بدون ک اولین دیدار و برخورد خیلی مهمه و تو دهن طرف میمونه و دیگه تورو با اون شخصیت میشناسه
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
بیشتر شنونده باش .زیاد حرف نزن . تودار باش .کل زندگی و برنامه و هرچی داری رو نکن لحظه اول . وقتی با مرد حرف میزنی به وسط پیشونیش نگاه کن .احساس ضعف میکنه جلوت . همینارو میدونم من
من میگم خودت باش، خودت دوس داری که طرف مقابلت یه شخصیت دیگه به جای شخصیت واقعیش بهت نشون بده؟؟ میخواین طرف مقابل شخصیت که دارین بهش تظاهر میکنید رو قبول کنه و دوست داشته باشه؟؟؟
واقعا روم نمیشه به وسط پیشونیش نگاه کنم چطوری عاخه
پس کجا رو میخوای نگاه کنی ؟🤣🤣🤣
وسط پیشونی و که نگاه میکنی طرف اعتماد به نفسش شدیدا میاد پایین .احساس میکنه یه عیبی تو صورتش توجه طرف و جلب کرده .برای مردای پررو با اعتماد به نفسای فضایی عالیه که بزنی تو پرشون