2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 149 پست

آرههههه دیدمش 

رو عکس منم هم ضربه بزنی میتونی یکم واضح تر ببینیش

موعدت کی هستش؟؟

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروزبایدمیشدم ولی خب نشدم.دیروزم تست زدم

پس اختلاف موعدمون یک روزه ولی چرا انقدر کمرنگه بیبی چکامون😔😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
دیدم عزیزم دقیقاعین منه

شما کی میری برا آزمایش؟

تادهم میرم هرچندمطمعنم😆

من بخاطر اینکه قبلا سابقه خارج از رحم داشتم خیلی میترسم حتما باید برم آزمایش 

مثبته عزیزم مباااارک باشه😍

عزیزم واقعن شما چیزی دیدی ک میگی مثبته؟

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم
حتمابی بی چکای الان اینطوریه.زورشون میادپررنگ شن😃😁😁

😄😄 آره من فکر کنم ۴ بیبی چک خریدم خراب بودن یهو رنگ پخش میشد توشون 

تاریخشونم همه مال ۲۰۱۷

عزیزم واقعن شما چیزی دیدی ک میگی مثبته؟

گلم با زوم کردن عکس دیده نمیشه برای همینه شما هاله رو نمیبینید روی عکس ضربه بزنی دیده میشه🤨😒